02 / 05 / 2024

Müjde gibi müjde geldi! Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max yeniden BİM'de! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Müjde gibi müjde geldi! Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max yeniden BİM'de! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden BİM, mobil uygulamasından iPhone 13 Pro Max'i piyasaya sürdü! İşte fiyatları...



Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden BİM, mobil uygulamaları aracılığıyla iPhone satışına devam etti. BİM, üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max'i piyasaya sürdü ve fiyatı görenlerin gözlerine inanamadığı bir fiyatla sundu. BİM, müjdeli haberi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurdu.

İlk dikkat çeken özellik, küçülen çentik oldu. Telefon; grafit, altın, gümüş ve tamamen yeni Sierra Mavisi olmak üzere dört renk seçeneğiyle sunuluyor. Koruma amaçlı kullanılan seramik kalkan, herhangi bir akıllı telefon camından daha dayanıklıdır. Ayrıca, ürünün toza, su sıçramalarına ve suya karşı dayanıklılık özelliklerine sahip olduğu da belirtiliyor.

Apple, iPhone 13 Pro Max öncesi tüm modellerinde OLED panelleri piyasaya sürerken, özellikle Pro ve Pro Max modellerindeki ekran yenileme hızlarıyla eleştirilmişti. Ancak şirket, iPhone 13 Pro Max ile birlikte ilk defa 120Hz ekran yenileme hızını sunuyor. Ayrıca, 1000 nit ekran parlaklığı ve HDR özellikleri de dikkat çekiyor. ProMotion teknolojisine sahip Süper Retina XDR, daha hızlı, daha parlak ve daha duyarlı bir görüntüleme deneyimi sağlıyor.

iPhone 13 serisi, A15 Bionic işlemciyle destekleniyor. 5 nm üretim teknolojisiyle elde edilen işlemci, 5 çekirdekli grafik birimiyle öne çıkıyor. Yapay zeka ve makine öğrenimi gibi konulara ağırlık veren Apple, rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor.

Apple, halihazırda bol miktarda depolama alanı sunarken, iPhone 13 Pro Max'te de durum farklı değil. Cihaz, 128 GB, 256 GB, 512 GB ve 1 TB depolama seçenekleriyle geliyor. Ancak, selefi gibi bu cihazda da SD kart desteği bulunmuyor. RAM kısmına baktığımızda ise 6GB LPDDR5 RAM bulunuyor.

Profesyonel düzeydeki fotoğrafçılara hitap eden iPhone 13 Pro Max, üçlü kamera dizilimini kullanıyor. Bu dizilimde, 12 megapiksel geniş açılı kamera, 12 megapiksel telefoto ve son olarak 12 megapiksel ultra geniş kamera bulunuyor. Selfie kamerası ise 12 megapiksel çözünürlüğe sahip.


Geri Dön