03 / 05 / 2024

Murat Akça: Konut yatırımı için doğru analiz şart!

Murat Akça: Konut yatırımı için doğru analiz şart!

Gayrimenkul yatırımlarına yön veren uzmanlardan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, "Dört yöne doğru gelişen Ankara'da doğru lokasyonda inşa edilen projeler hem konut alıcısına hem de inşaatı yapan firmalara kazandırır...



BAŞKENTTE gayrimenkul yatırımlarına yön veren uzmanlardan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, "Dört yöne doğru gelişen Ankara'da doğru lokasyonda inşa edilen projeler hem konut alıcısına hem de inşaatı yapan firmalara kazandırır. Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için projenin hayata geçirileceği bölgenin doğru analiz edilmesi şarttır" dedi. 


"BİRÇOK BÖLGE GÖZDE" 

Son yıllarda Ankara'da birbiri ardına proje konutların inşa edildiğine işaret eden Akça, bu durumun konut alıcısının kafasında soru işaretleri oluşturduğunu vurguladı. Özellikle lüks ve konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği İncek, Beytepe ve Çayyolu gibi bölgelerin önemli bir gelişme gösterdiğini ifade eden Akça, "Bu bölgeler biraz daha üst kesime hitap eden yerleşim yerleri olarak bilinir" diye konuştu. 


İlerleme kaydetti

AKÇA, Eryaman'da fazla yüklenme olduğunu ifade ederek, "Yapracık bölgesi yeni imara açıldı. Hayata geçirilmeye başlanan projeler mevcut. Güzel gelişmeler bekliyorum. Hemen yanı başında bulunan Yaşamkent zaten güzel ilerleme kaydetti. Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Ankapark'ın çevresindeki yerleşim yerlerine katkı sağlayacağını bekliyorum" dedi. 


Sabah ek


Geri Dön