03 / 05 / 2024

Murat Kamil Çapar, Koray Gesan İnşaat A.Ş.yi kurdu!

Murat Kamil Çapar, Koray Gesan İnşaat A.Ş.yi kurdu!

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Murat Kamil Çapar, Başkan Yardımcısı olarak Erol Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ali Berktaş, Kazım Ateş Öntuna ve Mustafa Batum görev yapacak



Koray Gesan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; İstanbul Leventte Murat Şamil Çapar, Koray İnşaat A.Ş., Kazım Ateş Öntuna, Gesan Makine Enerji Sanayi Ltd. Şti., Dovlet Oramyradov ve Erol Çetin tarafından kuruldu.

Firmanın iş konusu; devlet iktisadi devlet teşekkülleri katma ve özel bütçeli daireler bunlara bağlı kuruluşlar vakıflar meslek kuruluşları bankalar kooperatifler bankalar kooperatifler ie yerli ve yabancı diğer tüm resmi ve yarı resmi özel ve askeri kuruluşlar hakiki ve hükmi şahıslara ait her türlü altyapı bina bölüm tesis yol köprü ve sanat yapıları ile bunların tüm eklentileri ile ilgili her türlü inşaat montaj restorasyon dekorasyon peyzaj onarım ve tadilat işlerini yapmak ve bunların yapımını taahhüt etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

Koray Gesan İnşaatın sermaye dağılımına göre;

-Koray İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.ye 32 bin 498 TLsi,
-Murat Şamil Çapara 1 TLsi,
-Kazım Ateş Öntunaya 1 TLsi,
-Gesan Makineye 17 bin 498 TLsi,
-Erol Çetine 1 TLsi,
-Dovlet Oramyradova ise 1 TLsi ait durumda.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Murat Kamil Çapar, Başkan Yardımcısı olarak Erol Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ali Berktaş, Kazım Ateş Öntuna ve Mustafa Batum görev yapacak.

Adres: Büyükdere Caddesi, Yapı Kredi Plaza-Levent
Tel: 0212 279 70 82

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön