27 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması: İstanbul'un gündeminde olmayan, bizim de gündemimizde olmayacak!

Murat Kurum'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması: İstanbul'un gündeminde olmayan, bizim de gündemimizde olmayacak!

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum, Kanal İstanbul ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Kurum, İstanbul halkını işaret etti. İşte o açıklama...



Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Beşiktaş'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İstanbul ile ilgili çalışmalarını perşembe günü saat 11.00'de kamuoyuna açıklanacağını dile getiren Murat Kurum, mahalle millet bahçeleri' vaadinde bulundu, toplu ulaşıma indirim yapılacağını belirtti. 

25 Ocak itibarıyla tanıtımlarını başlatacaklarının altını çizen Murat Kurum, "Pek çok mega projemiz olacak. Birçok burada İstanbullunun sorunlarını ortadan kaldıracak irade bulunacak" dedi. 

Murat Kurum dan flaş Kanal İstanbul açıklaması: İstanbul un gündeminde olmayan, bizim de gündemimizde olmayacak!

KANAL İSTANBUL YAPILACAK MI?

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Murat Kurum, yaptığı son dakika açıklamasında "İstanbullular kendilerini endişe içinde hissetmeyecek. Risksiz, endişesiz, problemsiz ve eşsiz bir megakenti bu projelerin her safhasında görecekler" ifadelerine yer verdi. 

Murat Kurum, adayları açıklanır açıklanmaz Kanal İstanbul yeniden gündem oldu. 'Çılgın proje' olarak 2011 yılında tanıtımı yapılan proje için adım atılıp atılmayacağı merak konusu oldu. Kurum, Beşiktaş'taki esnaf ziyareti sırasında bir basın mensubunun "Mega projelerden biri de Kanal İstanbul mu?" sorusunu da yanıtladı. 

İstanbul'un gündeminde olmayan hiçbir şeyin kendilerinin de gündeminde olmayacağının altını çizen Murat Kurum, "Bunu ifade ettik. İstanbul halkı neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa biz de hep onların isteği ve dilekleri kapsamında çalışacağız ve bu beklentileri giderecek projeler yapacağız" dedi ve öncelik sıralaması olacağını dile getirdi. 

Murat Kurum dan flaş Kanal İstanbul açıklaması: İstanbul un gündeminde olmayan, bizim de gündemimizde olmayacak!

İBB Başkan adayı Murat Kurum, "Sökülen dikey bahçeler geri konulacak mı?" sorusunu da yanıtladı ve konulacağını söyledi. 

Kendisinin hep iklim değişikliği dediğine dikkat çeken Kurum, bu mücadele için yeşil alanların artırılması ve korunması gerektiğinin altını çizdi. 

Kurum, açıklamasında "Dolayısıyla iklim değişikliği ile mücadele konusunda yutak alan dediğimiz yeşil alanların artırılması gerekiyor. Biz 2053 net sıfır emisyon hedefi koyduk. Sözde çevrecilik yapılmaz. Dikey bahçelerimiz de geri gelecek. Yeni bahçelerimiz, mahalle parklarımız da gelecek. Mahalle millet bahçeleri geliyor. Her mahallede bahçemiz bulunacak" ifadelerini kullandı. 

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 halka arzın toplam getirileri!

Kredi kartı kullananlara şok haber! Resmen açıklandı! Artık limit artırılmayacak!

Benzine bu gece 1 lira 43 kuruşluk zam geliyor! Yeni fiyatlar buz kestirdi!


Geri Dön