28 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul çıkışı!

TBMM Genel Kurulunda bakanlığın 2022 yılı bütçesi üzerinde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2022 yılı bütçesi üzerinde açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, Kanal İstanbul için de değerlendirmelerde bulundu. 

Murat Kurum dan Kanal İstanbul çıkışı!

Kanal İstanbul üzerinden bir tehdit dili kullanıldığını söyleyen Kurum, "Bir bakıyorsunuz müteahhitler tehdit ediliyor, bir bakıyorsunuz devlet kurumları, kurumların başındaki yöneticiler tehdit ediliyor. Vatandaşlarımız tehdit ediliyor. Bu tehdit dilini kullananlar şunu çok iyi bilmelidir ki, bizim milletimiz hiçbir zaman tehditlere kulak asmamıştır, bundan sonra da asmayacaktır. Bu zihniyet şimdi, hiçbir mahcubiyet duymadan bu aziz milletle helalleşmekten bahsediyor. Milletten özür dilemesini bilmeyenler, milletten helallik isteyemez. Bu millet size hakkını helal etmez." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum’dan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!


Geri Dön