14 / 05 / 2024

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.



Hangi görevlerde bulundu?

Tanrıöver, 2013-2020 senelerinde Gedik Yatırım Menkul Değerler’de Yatırım Bankacılığından mesul Genel Müdür Yardımcılığı ve Gedik Yatırım Holding’de Genel Müdürlük vazifelerinde bulunmuştur. Bu zamanda grubun iştirakleri olan Gedik Girişim Sermayesi'nde Yatırım Ortaklığı, Orya Organik Yaşam Gıda Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret ve Gedik Yatırım Holding bünyesinde Yönetim Kurulu üyeliği; Marbaş Menkul Değerler ve HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı bünyesinde Yönetim Kurulu'nda Başkanlık vazifelerini de idame etmiştir.

2010 senesinden bu zaman türlü şirketlerde bağımsız Yönetim Kurulu üyelikleri de yapan Tanrıöver, halen Özyaşar Tel ve Galvenizleme Sanayi, Mobiliz Bilgi ve İletişim Teknolojileri ve Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik şirketlerinde bağımsız olarak Yönetim Kurulu üyesi olarak vazife yapmaktadır.

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Murat Tanrıöver, 5 Kasım 2020 tarihinden itibaren İnfo Yatırım Menkul Değerler, 16 Kasım 2020'den itibaren Hedef Girişim Sermayesi bünyesine Yatırım Ortaklığı, 11 Mart 2022 tarihi itibari ile Zen Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak vazife yapmakta olup ayrıca 14 Eylül 2021 tarihi itibari ile de Hedef Holding CEO’su olarak vazife almaktadır.


Geri Dön