28 / 04 / 2024

Murat Türkmen: Ukra Citynin tamamı yıl bitmeden satılır

Murat Türkmen: Ukra Citynin tamamı yıl bitmeden satılır

Ukra İnşaat Satış Müdürü Murat Türkmen, “Satışa yeni çıkan Ukra City’e gösterilen ilgiden ve yapılan satıştan oldukça memnunuz” dedi...



“Av Mevsimi”  filminin sponsoru Ukra İnşaat’ın, Cuma akşamı Kanyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlediği basın gösterimine oyuncu Necati Şaşmaz da katıldı.

Ukra İnşaat’ın yeni projesi Ukra City’nin reklam yüzü olan Necati Şaşmaz, film gösterimi başlamadan kısa bir süre önce kameraların karşısına geçti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şaşmaz, film başlarken mekandan ayrıldı.

Ukra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz ve Ukra İnşaat Satış Müdürü Murat Türkmen’in de katıldığı organizasyon saat 19:30’da başladı. 

Film gösteriminden sonra www.emlakkulisi.com ‘un sorularını yanıtlayan Murat Türkmen, “Neden Av Mevsimi” sorusuna “Filmin oyuncu kadrosu çok güçlü. Gerek oyuncular gerekse filmin yönetmeni Yavuz Turgul, filme sponsor olmamız için önemli iki etkendi”  şeklinde cevap verdi.

Çeşitli organizasyonlara sponsor olmaya devam edeceklerini belirten Türkmen, yeni satışa çıkan Ukra City ile ilgili de şöyle konuştu:

“Ukra İnşaat, Ukra City ile çıtaları yükseltti. İnşaat ve yapı kalitesi bakımından dünya standartlarına uygun bir proje olan Ukra City’e ilgi oldukça yoğun. Kısa bir süre önce satışa çıkan projenin bu yıl bitmeden satılacağını düşünüyoruz. Sıra dışı bir proje olan Ukra City’nin reklam filmleri de devam edecek. Firma olarak 2011’de farklı projelerimiz var”

Reklam filminde rol aldığı için Necati Şaşmaz’a konut verildiği yönündeki iddialara da cevap veren Türkmen, her şeyin profesyonel bir biçimde yapıldığını belirterek, iddiaların asılsız olduğunu savundu.

Ukracity projesinde alanları 63 ile 75 metrekare arasında değişen 1+1 konutların fiyatları 75 bin TL’den başlıyor, 114 bin TL’ye kadar yükseliyor. Alanları 113 ile 124 metrekare arasında değişen 2+1’ler 135 bin TL ila 165 bin TL’ye, alanları 160 metrekare olan 3+1’ler ise 211 bin TL ila 255 bin TL’ye satılıyor. Metrekare birim fiyatları 1.250 TL ile 1.600 TL arasında değişiyor.

www.ukrainsaat.com
0212 853 15 15

 

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön