19 / 05 / 2024

Mustafa Demir, Adama Salı ile Türkiye'nin kent projelerini görüştü!

Mustafa Demir, Adama Salı ile Türkiye'nin kent projelerini görüştü!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in resmi davetlisi olarak gelen konuk Senegal Bayındırlık Bakanı M. Adama Salı, Türkiye’nin inşaat, bayındırlık ve kentsel projelerde kendilerine destek verebileceğini söyledi



Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Senegal Bayındırlık Bakanı M. Adama Salı ile bir araya geldi.
        
Bakan Demir’in makamında gerçekleşen görüşmede, basın mensuplarının fotoğraf ve görüntü almalarına izin verildi.
        
Senegal heyetinde, Senegal Milli Kentleşme Ofisi Müdürü Amadou Lamine Dieng, Kentleşme ve Mimari Müdürü Mamadou Diange, İnşa Genel Müdürü Danışmanı Omar Kane yer aldı.
        
Görüşmede, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşarı Önder Kıraç, İller Bankası Genel Müdürü Hidayet Atasoy, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürü Osman İyimaya da hazır bulundu.
        
Bakan Demir’in resmi davetlisi olarak gelen konuk Bakan Salı, Türkiye’nin inşaat, bayındırlık ve kentsel projelerde kendilerine destek verebileceğini söyledi.
        
Demir de iki ülke arasında işbirliği yapılabileceğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
        
Konuk bakan ve beraberindeki heyetin, Ankara’da İller Bankası, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü yetkilileri ile de görüşeceği belirtildi.
        
Ziyaretin ardından heyetler arası görüşmeler yapılacağı kaydedildi.
A.A

Basında yer alan diğer haberler:

Davetli Senegalli Bakan Türkiye'de

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Senegal Bayındırlık Bakanı M. Adama Salı ile bir araya geldi. Bakan Demir’in makamında gerçekleşen görüşmede, Senegal heyetinde, Senegal Milli Kentleşme Ofisi Müdürü Amadou Lamine
Dieng, Kentleşme ve Mimari Müdürü Mamadou Diange, İnşa Genel Müdürü Danışmanı
Omar Kane yer aldı.
Bakan Demir’in resmi davetlisi olarak gelen konuk Bakan Salı, Türkiye’nin inşaat, bayındırlık ve kentsel projelerde kendilerine destek verebileceğini söyledi. Demir de iki ülke arasında işbirliği yapılabileceğini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuk bakan ve beraberindeki heyetin, Ankara’da İller Bankası, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü yetkilileri ile de görüşeceği belirtildi. Ziyaretin ardından heyetler arası görüşmeler yapılacağı kaydedildi.


Geri Dön