01 / 05 / 2024

Mustafa Güçlü TÇMB'nin yeni başkanı oldu!

Mustafa Güçlü TÇMB'nin yeni başkanı oldu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliğinin (TÇMB) direksiyonunda görev değişikliği yaşandı. 2001 yılından beri TÇMB Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Adnan İğnebekçili, görevini Mustafa Güçlüye devretti



Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliğinin (TÇMB) direksiyonunda görev değişikliği yaşandı. 2001 yılından beri TÇMB Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Adnan İğnebekçili, görevini Mustafa Güçlüye devretti. Yapılan açıklamaya göre, İğnebekçili, yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü SET Çimentonun bağlı bulunduğu fabrikalarıyla birlikte Limak Sanayiye geçmesi üzerine buradaki yeni görevinde devam etmeme kararı aldı. Bu karar, birlikteki görevinden de ayrılmasını beraberinde getirdi.
TÇMBnin 19.ncu Başkanı olan ve halen Çimentaş Topluluğunda Genel İlişkiler Koordinatörlüğünü yürüten  Mustafa Güçlü, TÇMBde 2001 yılından beri yönetim kurulu üyesi  olarak görev yapıyor. 2004 yılında TÇMB Başkan Yardımcısı olan Güçlü, 28 Şubat 2008 tarihinden beri de başkan vekili olarak görev yapıyordu. Halen Çimentaş Topluluğunun Genel İlişkiler Koordinatörlüğünü yürüten Güçlü, evli ve bir çocuk babası olup İngilizce biliyor.


Geri Dön