02 / 05 / 2024

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öz tarafından kuruldu.



Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öz tarafından kuruldu.

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
A. Spor tesis ve sahaların yapımı, tamiri ve bakımını yapmak. Basketbol, Voleybol, Futbol, Tenis sahalarını ve yüzme havuzlarını yapmak. B. Spor sahalarında ve yüzme havuzlarında kullanılan malzemelerin alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak. Spor sahalarının ve yüzme havuzlarının aydınlatma tertibatını kurmak. C. Spor tesisleri ve sahalaı ile ilgili her türlü yurt içi ve yurt dışı ihalelerine katılmak, Spor tesis işletmeciliği yapmak. D. Spor tesis ve sahalarının yapımında kullanılan her türlü malzemenin imalat alımı satımı pazarlama ithalat ve ihracatını yapmak. E. Şirket maksat ve konulan ile ilgili fabrika ve atölyeler kurmak ve işletmek bunun İçin gerekli her çeşit makine tezgah yedek parça ham madde malzeme ve emtea imal etmek, satın almak kiralamak ithal ve ihraç etmek. F. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için gayrımenkul iktisap ve inşa eder. Bunlariıkısmen veya tamamen kiralayabilir. Kiraya verebilir satın alabilir ve satabilir üzerilerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir. GayrimenkulIeri ipotek olarak verebilir. G. irket işleri için iç ve dış piyasalardan kredi verebilir. M. Şirket maksat ve mevzu ile ilgili olarak ayni konularda iş birliği yapan yerli veya yabanci hakiki ve hükmi şahıslarla ve kuruluşlar ile yurt içinde ve yurt dışında şirketler kurmak, mevcut şirket ve ticari işletmelere iştirak etmek. N. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için her türlü nakil vasıtalarını ve binek otolarını satın almak, satmak ve kiraya vermek.


Geri Dön