05 / 05 / 2024

Mustafa Sarıgül: 2B’ler yurttaşlarımıza sembolik rakamla satılacak!

Mustafa Sarıgül: 2B’ler yurttaşlarımıza sembolik rakamla satılacak!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçildiğinde 2B arazide oturan vatandaşlara arazilerin sembolik rakamlarla usulen satılacağını söyledi...




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçildiğinde 2B arazide oturan vatandaşlara arazilerin sembolik rakamlarla usulen satılacağını söyledi. Sarıgül, “Ayazağa’da ben bunu yaptım. Aksi taktirde, evinizden giderseniz, komşularınızdan giderseniz bir müteahhidin rakamını sizin vermeniz mümkün değil.” dedi.


Sarıgül, seçim çalışmaları nedeniyle Ataşehir’deki Deniz Gezmiş Parkı’nda partililerle bir araya geldi.


2B arazilere değinen Sarıgül, “Dedenizden, büyüklerinizden size kalan bir eviniz var. O eviniz de 2B konumunda. Şimdi iktidar diyor ki şu kadar paraya ya alırsın ya da ben bunu müteahhitlere satarım. Bakın ben size bir şey söyleyeyim. 30 Mart akşamından sonra Allah’ımın huzurunda Mustafa Sarıgül olarak, genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu ile bu konuyu konuştum kendisinden de partim adına gerekli desteği aldım. 2B’ler orada kim oturuyorsa o yurttaşımıza İnşallah sembolik bir rakamla usulen satılacak. Ayazağa’da ben bunu yaptım. Aksi taktirde, evinizden giderseniz, komşularınızdan giderseniz bir müteahhidin rakamını sizin vermeniz mümkün değil. Daha sonra da o müteahhit gelir siz buraları imara açamazsınız çünkü CHP’ye oy veriyorsunuz. Diğer tarafta da yandaş müteahhit gelir, bir gecede bakanlıktan bakanlıktan imarı alır. Gökdelenleri diker oraya. Siz evinizden de barkınızdan da uzak kalırsınız.” şeklinde konuştu.



Beyaz Gündem


Geri Dön