02 / 05 / 2024

Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu 'nun duvarı dökülüyor!

Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu 'nun duvarı dökülüyor!

Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi"nde bulunan Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu"nun bahçe duvarları öğrenciler için büyük bir tehlike yaratıyor. Veliler tedirgin...  



 Ataşehir Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu"nun beton duvarları dökülüyor. Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi"nde bulunan Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu"nun bahçe duvarları öğrenciler için büyük bir tehlike yaratıyor. Betonları dökülen, demirleri çürüyen bahçe duvarlarının bir an önce yapılmasını isteyen veliler œDuvar, her an çocuklarımızın üzerine devrilecek endişesi yaşıyoruz diyor. Konuyla ilgili İl Özel İdaresi"ne başvurduklarını, Ataşehir Belediyesi yetkililerine de şifai olarak sorunu bildirdiklerini ancak bir sonuç alamadıklarını söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı İlhami Yavuz œOkul 1992 senesinde açıldı. 1999 Marmara Depremi"nden sonra güçlendirme çalışması yapıldı ama duvarlarla ilgili hiçbir şey yapılmadı. Sadece boyanıp, bırakılıyor. Ancak tamamen çürüdüğü için her an yıkılma tehlikesi arz ediyor dedi.

DUVAR BİZİ AşžIYOR

œBiz Okul Aile Birliği olarak gerek velilerimiz gerekse hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile okulun birçok sorununu giderdik diyen Okul Aile Birliği Başkanı İlhami Yavuz œÖrneğin tüm sınıflara projeksiyon makinesi aldık. Okulun kapısını yaptırdık. Ama duvarı yeniden yaptırmak bizim imkanlarımızı aşıyor. Bu nedenle devlet yetkililerinin bu sorunu bir an önce çözmesini bekliyoruz diye konuştu.

Meclise önerge verildi

Yağmur yağdığı zaman hemen üst tarafta bulunan boş araziden gelen su okulun bahçesine doluyor. Okul Aile Birliği Başkanı İlhami Yavuz œİstinat duvarları yapıldığı taktirde bu sorun da ortadan kalkacak. Ayrıca belediye tarafından okul bahçesine konulan basket potaları çürüyor dedi. AK Partili Meclis Üyesi şžengül Karslı önerge vererek, belediyenin duvarları yapılmasını istedi.
Star


Geri Dön