18 / 05 / 2024

Müşteri Oscarını Sirkeci Konak aldı

Müşteri Oscarını Sirkeci Konak aldı

Turizm Oscar'ı olarak bilinen "Trip Advisor - Travellers' Choice" ödülünü bu yıl Sirkeci Konak Hotel kazandı.



Müşteri Oscarını Sirkeci Konak aldı...Dünyanın en büyük internet otel rezervasyon ve oylama sistemi Expedia'nın her yıl seçtiği ve saygın dünya otellerinin yarıştığı ve turizm Oscar'ı olarak bilinen "Trip Advisor - Travellers' Choice" ödülünü bu yıl Sirkeci Konak Hotel kazandı.

Sirkeci Konak Hotel'de gerçekleştirilen ödül töreninde Sirkeci Group Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Boyacı, ödülü Expedia Pazarlama Müdürü Diego Lofeudo'nun elinden aldı. Ömer Faruk Boyacı, ödüle aday otellerin misafir yorumlarıyla belirtendiğini belirterek "Sirkeci Konak açıldıktan yaklaşık dört ay sonra bu sitede birinciliği yakaladı.

1.5 yıldır açık ara ilk sırada yer alıyor. Sirkeci Konak ile ilgili 329 adet yorumun bulunduğu sitede, İstanbul'a gelen yabancı ziyaretçiler memnuniyetlerini dile getiriyor. Sirkeci Konak, bu yorumlarda 5 üzerinden 4.85 puan aldı" dedi.

SİRKECİ'YE GÖNÜL VERDİK

Boyacı, Sirkeci Konak Hotel'in dünyanın her yerinden üst düzeyde yabancı turist ağırladıklarını ifade ederek "Sirkeci'yi doğru ve yaşayan bir bölge olarak dünyaya tanıtmak gibi önemli bir misyonu üstlendik.  Marmaray  faaliyete geçene kadar Sirkeci'yi buna hazırlamak istiyoruz. Bölgeyi, kültürel dokuyu bozmadan bir sinerji içinde geliştirmek istiyoruz."

Bugün

Geri Dön