24 / 07 / 2024

Mutfak yenilemek için küçük dekorasyon hileleri!

Mutfak yenilemek için küçük dekorasyon hileleri!

Mutfağınızı küçük dekorasyon hileleriyle yenilemeye ne dersiniz Yepyeni ve fonksiyonel bir mutfağa sahip olmak için birkaç küçük değişiklik yapmak ve biraz da cesur olmak yeterli olacaktır...




Yiyecekleri sınıflandırın. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri mutfağınızdan çıkarın. Plastik torbalar, raflarda ve buzdolabında karışıklık yaratır. Yiyeceklerinizi kare kaplar içinde muhafaza edin ve gerekirse üstünü etiketleyin.

Bıçak gibi kesici aletleri saklamak için tezgah arkasındaki duvarı kullanabilirsiniz. Duvara asılı metal askı barları, minik ellerin buraya ulaşmasını engelleyebilir.

Tencere ve tavalarınızı dikey olarak böldüğünüz dolap içi raflarda, duvarda ve tavanda kullanacağınız ızgaralı askı sistemiyle depolarsanız, hem şık görünürler, hem yerden tasarruf edersiniz. Daha fazla depolama alanı yaratmak için, dolap içlerinde döner tel sepetler ve çok katlı tel rafları tercih edebilirsiniz. Bu sayede depoladığınız ürünleri kolaylıkla seçebilirsiniz. Ayrıca raf altlarına yerleştireceğiniz bardak askıları da pratik bir çözüm olur.

Çizilmiş teflon tavaları, kenarı kırık bardakları ve kullanmadığınız ama yer kaplayan tüm gereksiz eşyayı atın.

SABAH


Geri Dön