28 / 04 / 2024

Muvazzaf subay olmak isteyenlere müjde! Milli Savunma Bakanlığı alımları başlattı! Hemen başvurun!

Muvazzaf subay olmak isteyenlere müjde! Milli Savunma Bakanlığı alımları başlattı! Hemen başvurun!

Milli Savunma Bakanlığı, yayımladığı ilanla muvazzaf subay istihdam edeceğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.



Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinde Tabip ve Diş Tabibi Sınıfı Sözleşmeli/Muvazzaf ve Özel Nitelikli Beden Eğitimi Öğretmeni Muvazzaf Subay olarak istihdam edilmek üzere, muvazzaf subay alımı yapılacağını açıkladı. 25 Eylül’de başlayan başvuruların 8 Ekim’de sona ereceğini açıklayan Milli Savunma Bakanlığı, başvuru bilgilerine ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Muvazzaf subay olmak isteyenlere müjde! Milli Savunma Bakanlığı alımları başlattı! Hemen başvurun!

BAŞVURU NASIL VE NE ZAMAN YAPILIR? 

Aday adayları ön müracaatlarını 08 Ekim 2023’e (saat 23.59’a kadar) kadar https://personeltemin.msb.gov.tr internet sitesinden, e-devlet şifresi ile giriş yaparak, online olarak gerçekleştirecek. Şahsen, posta kanalı ile, dilekçe ile veya diğer şekillerde gerçekleştirilecek müracaatlar kabul edilmeyecek.
Adaylar https://personeltemin.msb.gov.tr sitesine giriş yapmasının ardından e-devlet şifresi ile müracaat ekranını açacak. Daha sonra başvuru sihirbazı ile ilerleyerek tüm aşamaları tamamlamasının ardından Tercih Yap ekranına yönlendirilecek, buradan söz konusu alıma tıklayarak tercih yapabilecek. Tercih işleminin sona ermesinin ardından “Tercihlerimi Göster” butonuna tıklayarak tercihlerini kontrol edebilecek.

Tercihlerim sayfasındaki tercihler söz konusu kayıtlı tercihleri olup ayrıca bir kaydetme işlemi gerçekleşmeyecek. Bunun yanı sıra, adayların TC Kimlik Numaraları Aday Numarası olarak kullanılacak. Müracaatın sona ermesine müteakip bütün işlemlerde TC Kimlik Numarası kullanılacak.

Muvazzaf subay olmak isteyenlere müjde! Milli Savunma Bakanlığı alımları başlattı! Hemen başvurun!

Adaylar bilgilerini ve tercihlerini başvuru tarihinin sonuna kadar sistem üzerinden güncelleyebilecek. Son başvuru tarihinden sonra tercih ve müracaat güncellemesi yapılmayacak. Başvuru tarihinin bitmesinin ardından oluşabilecek iletişim ve adres değişiklikleri için MSB Personel Temin Daire Başkanlığına yazılı dilekçe ile müracaat edilecek. 

 Adayların Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığını tercih önceliğine göre sıralı (öncelikli) olarak seçilerek, sınav adımlarını başarı ile geçenlerden Özel Nitelikli Beden Eğitimi Öğretmenliğine müracaat eden adaylar başarı sıraları, tercih önceliği ve kurum ihtiyacı dikkate alınarak sınıflandırmaya tabi tutulacak. Söz konusu adayın hangi kuvvet komutanlığına kayıt yaptıracağı aday tercihi, kontenjanların dolma durumu ve kurum ihtiyaçları göz önüne alınarak Milli Savunma Bakanlığı tarafından belirlenecek. Aday yalnızca kayıt hakkı kazandığı kuvvet komutanlığına kayıt yaptırabilecek. Herhangi bir kuvvet komutanlığına kayıt hakkı verilen adayın diğer kuvvet komutanlıkları adaylıkları sona erecek.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

90 bin TL’nin bir aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

CarrefourSA’da Yudum ayçiçek yağı 155,90 TL’ye, Tat domates salçası 39,90 TL’ye, Duru baldo pirinç 99,90 TL’ye düştü!

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Geri Dön