25 / 08 / 2024

My Family Esenyurt ödeme planı!

My Family Esenyurt ödeme planı!

Firma: Ersa ve Hyt İnşaat

Proje: My Family Residence Esenyurt

My Family Esenyurt ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Ersa ve Hyt İnşaat My Family Esenyurt teslimleri 10 ay sonra gerçekleştiriliyor...




3 blok olarak inşa edilen My Family Rezidans projesi Ersa İnşaat ve Hyt İnşaat imzasını taşıyor. My Family Rezidans İstanbul Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. My Family Esenyurt ödeme planı bilgilerini haberin devamında görebilirsiniz. 


1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı My Family Rezidans Esenyurt projesinde 1+1 daire tipleri 55 metrekare ile 90 metrekare, 2+1 ve 3+1 daire tipleri 83 metrekare ve 142 metrekare olarak tasarlandı.


My Family Esenyurt ödeme planı bilgilerinden önce My Family Esenyurt satış listesi ve teslim tarihi hakkında bilgi verelim. Esenyurt My Family Evleri fiyatları 130 bin liradan başlayarak yükseliyor. 


My Family Esenyurt ödeme planı dahilinde yüzde 25'lik peşinat bedeli ödemesinden sonra, geriye kalan konut miktarı banka kredisi ile taksitlendirilerek ödeniyor. My Family Esenyurt teslim tarihi 10 ay sonra olarak belirtiliyor. My Family Rezidans 255 konuttan oluşuyor.


Esenyurt My Family Rezidans satış ofisi!

My Family Rezidans adres bilgileri : Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi 1982 Sokak No: 6 Esenyurt / İstanbul


My Family Rezidans Esenyurt iletişim

Telefon: 212 853 44 34

Web adresi: www.myfamily.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön