17 / 06 / 2024

My World'de teslim pazartesi peşinat kriz ertesi

My World'de teslim pazartesi peşinat kriz ertesi

Ekonomik kriz ortamında hazırladığı kampanyalarla My City Bahçelievler'de satış rekoru kıran Ali Ağaoğlu, şimdi de My World Ataşehir'de oturmaya hazır 624 daire için yeni kampanya başlattı



Ekonomik krizde imkansız gibi görülen bir satış performansı yakalayıp My City Bahçelievler'in satışlarını iki haftada bitiren Ağaoğlu Şirketler Grubu, aynı kampanyayı Anadolu yakasına da taşıdı. Tamamı 3 bin 636 daireden oluşan My World Ataşehir için geçerli olacak kampanyada, satışa sunulan 624 daire oturmaya hazır durumda. Ağaoğlu tarafından 'Anahtar pazartesi, peşinat kriz ertesi' sloganıyla duyurulan yeni kampanyada, inşaatı geçtiğimiz yıl tamamlanan ve bugüne dek yüzde 85'i satılan My World Ataşehir'de kalan 624 dairenin satışı için geçerli olacak.

ARA ÖDEME OCAK 2011'DE
Daire satış fiyatının yüzde 1'inin peşinat olarak ödendiği kampanya dahilinde yüzde 30 tutarındaki ara ödeme Ocak 2011 tarihinde yapılacak. Peşinat ve ara ödeme haricinde kalan tutar için bankalar tarafından belirlenen piyasa koşullarının altındaki özel faiz oranlarıyla kredi kullanılabilecek. Birbirinden farklı siteler olarak tasarlanan ve 1+1'den 5+1'e kadar çeşitli daire tiplerinin olduğu My World Ataşehir'de fiyatlar 269 bin ile 1 milyon 247 bin lira arasında değişiyor. Özel ödeme kampanyasına göre, 100 bin lira için 12, 24, 36, 48 ve 60 ay vadede 0.99 faiz oranı, 120 ayda ise 1.18 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün olacak. Kampanya kapsamında daire alanlar, tapularını alarak hemen taşınabilecek. Kampanya 29 Mart 2009 tarihinde sona erecek.

Yüzde 1'ini öde hemen taşın
AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kriz döneminde tüketicinin lehine fırsatlar yarattıklarını belirtirken şunları söyledi: 'Peşinatı yüzde 1'e çekip, esas peşinat olarak almamız gereken ara ödemeyi Ocak 2011 tarihinde erteledik. Amacımız, böyle bir dönemde herkesin bu ürüne ulaşmasını sağlamak. My World'deki kampanyanın en önemli noktası da, dairelerin oturmaya hazır olması. My World'de uzun süredir yaşam devam ediyor, geriye kalan 624 daire için yüzde 1 peşinatı ödeyenler hemen dairelerine taşınabilecek.'

6 bin konut daha yapacağız
GENEL Müdür Hasan Rahvalı kampanya tanıtımında yaptığı konuşmada, My World'deki yeni ödeme kampanyasında en büyük avantajın dairelerin hemen taşınmaya hazır halde olması olduğuna dikkat çekti. 2009 yılında 6 binin üzerinde konut üreteceklerini belirten Rahvalı, 10 bin civarında ailenin istihdamını sağlayarak önemli bir görev üstlendiklerini ifade etti. Dünyadaki ekonomik krizin gayrimenkul sektöründen kaynaklandığına ilişkin bir genel görüş olduğunu vurgulayan Hasan Rahvalı, krizin gerçek sebebinin türev piyasalar olduğunu belirterek bu krizden çıkmanın yolu olarak yeniden gayrimenkul sektörünü işaret etti.


Akşam


My World'e de yüzde 1 peşinat
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de inşa ettikleri 3 bin 636 dairelik My World sitesinde kalan 624 daireyi yüzde 1 peşinatla satışa çıkardıklarını açıkladı

Ağaoğlu şöyle konuştu:
"Daireler için 2011 Ocak'ta yüzde 30 ara ödeme alacağız. Kampanya 29 Mart 2009'da sona erecek. Dairelerin büyük kısmının iskânı alındı, diğerlerinin de işlemi sürüyor. Ev alanlar hemen taşınabilecek."
Ağaoğlu, yüzde 1 peşinat formülüyle Bahçelievler My City projesindeki 1220 daireyi 10 günde sattıklarını söyledi.

60 ay vadeye 0.99 faiz
Ağaoğlu İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı da Vakıfbank ile yaptıkları anlaşma gereği konut kredisi faizlerinin, 60 aya kadar yüzde 0.99, 120 aylık vadede ise yüzde 1.18 olacağını söyledi.
Konut fiyatlarının 269 bin ile 1 milyon 249 bin lira arasında değiştiğini kaydeden Rahvalı, "Kriz gayrimenkul piyasasından çıktı gibi yanlış bir imaj var. Kriz aslında mali piyasalardaki toksit kağıtlardan çıktı. Kriz gayrimenkulden çıkmadı ama gayrimenkulle aşılabilir" dedi.
`İki ayda 1000 daire satarım' iddiasıyla başladıkları Bahçelievler My City'deki daireleri çok daha kısa sürede sattıklarını belirten Ali Ağaoğlu, şunları söyledi:

`Yağmur gibi müşteri gelecek'
"Başbakan, `Ağzı olan konuşuyor' diyor. Konuştuğumuzu gerçekleştirdiğimizi Bahçelievler'de kanıtladık. Bizim işimizden binlerce insan ekmek yiyor. Bu insanlara, `Kusura bakmayın inşaat bitti, eve gidin' denmemesi lazım. Yine iddialıyım. Fiyatları Ataşehir'de de erişilebilir hale getirdik. Müşteri yağmur gibi gelecek."

My World de teslim pazartesi peşinat kriz ertesi
Milliyet

Ağaoğlu: Bizde aksiyon bitmez!

Bahçelievler projesinde iki haftada tüm daireleri satan Ağaoğlu, benzer kampanyayı My World Ataşehir'e taşıdı. Kalan 624 daire için yüzde 1 peşinat ödeniyor, ara ödeme 2011'e erteleniyor. Aylık taksitler ise 2 bin 600 TL'den başlıyor..

My City Bahçelievler projesinde tüm daireleri iki hafta gibi bir sürede satan Ağaoğlu, buradaki kampanyasını "Anahtar pazartesi, peşinat kriz ertesi" sloganıyla My World Ataşehir projesine taşıdı. Tamamı 3 bin 636 daireden oluşan My World Ataşehir'deki son 624 daire için satış fiyatının yüzde 1'i peşinat olarak ödenirken, yüzde 30 tutarındaki ara ödeme Ocak 2011'e erteleniyor. Peşinat ve ara ödemeler dışında kalan tutar için ise Vakıfbank'tan piyasa koşullarının altında özel faiz oranlarıyla kredi kullanılabilecek. My World Ataşehir'de 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte daireler 269 bin ile 1 milyon 247 bin TL arasından satılıyor. Dairelerin aylık taksit ödemeleri ise 2 bin 600 TL ile 10 bin TL arasında değişiyor. 29 Mart'ta sona erecek kampanya kapsamında daire alanlar, tapularını hemen teslim alabilecek. Özel ödeme kampanyasına göre 100 bin TL için 12, 24, 36, 48 ve 60 ay vadede 0.99 faiz oranı, 120 ayda ise 1.18 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

'FARKLILIK YARATIYORUZ'
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, hasılat paylaşımı sistemiyle çalıştıkları Emlak Konut GYO yetkilileriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, kriz ortamında tüm sektöre heyecan vermek istediklerini söyledi. Ağaoğlu , çarkların çevrilmesi, üretimin sürdürülmesi ve istihdamın yaratılmasının büyük önem taşıdığını belirterek projelerin hayata geçirilmesinde ticari kazançtan ziyade başarma isteğinin daha ön planda olduğunu ifade etti. "Sıradan olursanız, sürüden olursunuz. Farklı yaparsan, öne geçersin" diyen Ağaoğlu, "Kriz döneminde tüketici lehine fırsatlar yaratıyoruz. En fazla arsa stoğuna sahip olan firmayız. 2009'da planladığımız yatırım tutarı 3 milyar dolar" diye konuştu.
Sabah


Yüzde 1 peşinat beğeni topladı
Ağaoğlu, Avrupa yakasındaki ilk projesi Bahçelievler My World'te 10 günde 1200 daire sattı.Avrupa yakasındaki ilk projesi Bahçelievler My World'te 10 günde 1200 daire satan Ağaoğlu, bu projedeki "yüzde 1 peşinat" formülünü Ataşehir'deki bitmiş dairelere de uyguluyor...

My City Bahçelievler'de satış rekoru kıran Ağaoğlu, My World Ataşehir'de kalan son 624 daire için yeni kampanya başlattı. Daire satış fiyatının yüzde 1'inin peşinat olarak ödendiği kampanyada yüzde 30 tutarındaki ara ödeme Ocak 2011'de yapılacak.

FİYATLAR 249 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

My World Ataşehir'de fiyatlar 269 bin ile 1 milyon 247 bin lira arasında değişiyor. Özel ödeme kampanyasına göre, 100 bin lira için 12, 24, 36, 48 ve 60 ay vadede 0.99 faiz oranı, 120 ayda ise 1.18 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün olacak. Kampanya kapsamında daire alanlar, tapularını alarak hemen taşınabilecek.

Kampanya 29 Mart 2009 tarihinde sona erecek. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kriz döneminde tüketicinin lehine fırsatlar yarattıklarını belirterek "My World'deki kampanyanın en önemli noktası, dairelerin oturmaya hazır olması. Yüzde 1 peşinatı ödeyenler hemen dairelerine taşınabilecekler" dedi.

OKULLAR BİLE DAYANIKSIZ

Ali Ağaoğlu, Denizli'de deprem korkusu sebebiyle okulların tatil edildiğini vurgulayarak, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da deprem yokken binaların çöktüğünü ve ölenler olduğunu hatırlattı. Ağaoğlu, "Okullar, Bağdat Caddesi'ndeki süslü püslü binalar bile depreme dayanıksız. Hükümetin çıkarmış olduğu kentsel dönüşüm yasasının daha iyi işletilmesi ve tüm yapıların depreme karşı dayanıklı hale getirilmesi gerekiyor" dedi.
Bugün

Geri Dön