02 / 05 / 2024

Myc2016 İnşaat Temizlik Kimyasal Ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Myc2016 İnşaat Temizlik Kimyasal Ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Hikmet Saraç tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.





Myc2016 İnşaat Temizlik Kimyasal Ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Hikmet Saraç tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.


Myc2016 İnşaat Temizlik Kimyasal Ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1- Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerinde taahhütünde bulunmak. Bu işler için gerekli olan araç gereç ve malzemelerin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. İnşaat yapımı ili ilgili olarak teşaron işlerini yapmak. Her türlü izolasyon ve fitings malzemeleri ile gerekli nalburiye malzemelerinin alımı satımı ithali ihracını yapmak.    2- Temizlik hizmetleri için gerekli faaliyetlerde bulunmak. Gerekli malzemenin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Temizlik hizmetleri ilgili eleman teminini yapmak. İhalelere girmek ve gerekli hizmetleri yapmak.    3- Her türlü kimyevi maddenin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Kimyevi ham madde ve maddelerin teminini sağlamak ve ham madde ve mamul madde olarak alımı satımı ithali ve ihracını yapmak.    4- Her türlü medikal malzemeleri ve sağlık malzemelerinin alımı satım ithali ve ihracını yapmak. Medikal ve sağlık malzemelerinin gerekli yedek aksam ve servis işlemlerinin hizmetini vermek. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmeti vermek.       Şirket menkul ve gayrımenkuller iktisap edebilir. Komisyonculuk yapmamak kaydı ile satabilir. Üçüncü şahıslar nezdinde ipotek ve rehin alabilir. Gerektiğinde ipotek ve rehin verebilir. Gerekli gördüğü hallerde ortaklar kurulu kararı ile iş konusu kararları alabilir.  


Myc2016 İnşaat Temizlik Kimyasal Ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Mustafa Kemal Cad.Hukukçular İş Merkezi 34 Kat:3 D:15 Kartal 



Geri Dön