28 / 04 / 2024

N5 Suites'ten otel-residence konsepti!

N5 Suites'ten otel-residence konsepti!

"N" markasıyla 18 proje hayata geçiren Özyurtlar İnşaat, N5 Suites ile Körfez bölgesinde çok tercih edilen otel-residence konseptini uyguluyor. Otel işletmesi altında tüm birimlerin değerlendirilebilmesi alıcı grupların tercihi.



Özyurtlar İnşaat, Esenyurt ve Başakşehir bölgesinde 10 bin konuta imza atmış durumda. Aynı anda devam eden 6 proje ve 2 ruhsat aşamasında yatırım ile önümüzdeki iki yıl içinde 15 bin konutu hedefleyen firma bölgede kendi potansiyelini oluşturmuş durumda. Bu potansiyel içinde sınırları çizilmiş kapalı site konsepti projeler olduğu gibi cadde konsepti nde projeler de bulunuyor. Özyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, bölgede satışa çıkan projelerinin yüzde 20'sinin lansman öncesi satıldığı bunun da müşteri-firma arasında güven ilişkisinin göstergesi olduğuna dikkat çekiyor. 


Esenyurt-Avcılar yönünde E5 aksı üzerinde Toryum AVM yanında 7 bin metrekare arsaya proje geliştiren firma Körfez modelini uygulamayı, arsanın konumu nedeni ile tercih etmiş. "N" markasıyla 18 proje hayata geçiren firma, N5 Suites ile Körfez bölgesinde çok tercih edilen otel-residence konseptini uyguluyor. Otel işletmesi altında tüm birimlerin değerlendirilebilmesi alıcı grupların tercihi. 

 

6 AY SONRA TESLİM 

N5 Suites'de 40 metrekare büyüklüğünde süitler 229 bin liradan, 70, 80 ve 87 metrekare büyüklüğündeki double süitler ise 359 bin liradan satılıyor. Kampanya kapsamında N5 Suites'den daire alanlara 60 aya sıfır faiz uygulanıyor. Aidatların 250-350 Türk Lirası arasında değişeceği öngörülüyor. Atatürk Havalimanı ile Büyükçekmece arasında sadece 3 otel var iken son dört yılda 38 otel yapılmış olması bölgede kısa süreli konaklama potansiyelini gösteriyor. Kongre, fuar etkileşiminin gittikçe arttığı ve havalimanı ile desteklendiği bölgede otel konforunda ev sahibi olmak isteyenler ve yılın 12 ayı evini değerlendirmek isteyenler kiralanabilir işletme modellerini tercih ediyor. N5 Suites 40 ilâ 105 metrekare arasında değişen 1 +0 ve 1 +1, fulI döşeli dairelerden oluşuyor. Mart 2016'da teslimin planlandığı "L" şeklindeki blok 14 katlı. Tek kanat geriye çekilerek kat kullanımına açılan teraslamalar yapılmış. Toplam 321 birimin olduğu projede, 134 daireyi içeren ilk 4 kat otel işletmesine ait. Ancak kalan 187 Süit daire de otel ile irtibatlandırılabiliyor. Yani isteyen yatırımcı otel işletmesi içinde kendi dairesi için kiralama hizmeti alabiliyor. Daireler gündelik kullanımda kapalı sosyal alanlardan aidat içinde yararlanabiliyor. Ancak otelin açık havuzuna geçiş sunulmuyor. Residence blok girişi ile otel girişleri birbirinden ayrılmış durumda. 


Habertürk/Esin TÜMER


Geri Dön