27 / 04 / 2024

Naci Görür'den Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

Naci Görür'den Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yapılan 'Kanal İstanbul deniz salyasını bitirecek' değerlendirmesine ilişkin konuştu.



Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik değerlendirmeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün Kanal İstanbul'un musilajı azaltacağını açıkladı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; deprem uzmanı İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun yaptığı açıklamayı değerlendirdi. 

Naci Görür den Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

Karaismailoğlu tarafından yapılan 'Kanal İstanbul deniz salyasını bitirecek' değerlendirmesinin hayrete düşürücü olduğuna dikkat çeken Naci Görür, Twitter hesabı üzerinden konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Görür, konuya ilişkin olarak paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Sayın Ulaştırma Bakanımızın Marmara’daki müsilaj sorununa çözüm olarak Kanal İstanbul’u göstermesi hayret verici ve üzücüdür. Umarım şaka yapmıştır. Sevgiyle."

Naci Görür den Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

Kanal İstanbul müsilajı azaltacak!


Geri Dön