20 / 05 / 2024

Najjar Trading İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Najjar Trading İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Najjar tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Najjar Trading İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Omar Najjar tarafından kuruldu. 


Najjar Trading İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Sirket, Her türlü Insaat Isleri yapabilir. Insaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, çimento, kireç, tugla,kiremit, seramik, çini, fayans, mamulleri, tugla, tas, mermer, yer dösemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapar.- Sirket, Her Türlü Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapar. Resmi ve özel Bina insaatları, restorasyon ve dekorasyon isleri yapar. - Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. Her türlü arazi, arsa ve diger emlak alımı, satımı vekiralanmasına aracılık etmek. Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.....ve anasözleşmesinde yazılı işler




Geri Dön