04 / 05 / 2024

Nakit destek ödeme kampanyası başladı!

Nakit destek ödeme kampanyası başladı!

ING Bank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre nakit destek başvuruları ING Bank şubesine giderek yapılabileceği gibi online mobil bankacılık üzerinden de yapılabilecek.



“Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra banka kartınız ile yapmanız yeterli“ ifadelerinin yer aldığı açıklamada böylece, kredi vadesi boyunca harcama koşulunun yerine getirdiği her ay, 5 bin TL’ye kadar olan kredinin faizinin nakit iade ile %0 faiz olarak yansıyacağı bildirildi.

HARCAMA KOŞULUNU GERÇEKLEŞTİREN ING’LİLERE AVANTAJLAR

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“5 bin TL’ye kadar olan krediniz için 2 bin 500 TL aylık ortalama bakiyeyi vadesiz TL hesaplarınızda bulundurarak nakit iade alabilir, krediniz için yüzde sıfır yansıyan faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Üstelik Turuncu Ekstra’lı olup 1.250 TL harcama koşulunu gerçekleştiren ING’liler birçok farklı avantajdan da yararlanıyor.”

Ayrıca, nakit destekten yararlanmak isteyenler için 5 bin TL altı kredi kullanımlarında nakit iade ile faizsiz kredi kampanyasının ilk kredi kullanımı için geçerli olduğu; bankanın kampanya kapsamında, bu gösterge faiz oranını değiştirme hakkını her zaman saklı tuttuğu aktarıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön