29 / 04 / 2024

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! PTT'den 2022 için destek müjdesi geldi!

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! PTT'den 2022 için destek müjdesi geldi!

Emekli maaşlarını PTT’den alan vatandaşların beklediği müjde geldi. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...



PTT'nin emeklilere verdiği kredi dar gelirli emekli vatandaşların yüzünü güldürüyor. PTT ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla, acil nakit ihtiyaçları olan emekli vatandaşlara bazı kredi imkanları sağlıyor. Fakat milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan PTT emekli kredisi faizsiz olmayıp düşük faiz ve uygun vade fırsatlarıyla alınıyor. Maaş ödemelerini PTT’den alan müşteriler 80 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi çekme fırsatına kavuşmuş oluyor.

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! PTT den 2022 için destek müjdesi geldi!

PTT emekli kredisi nasıl alınır?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yüksek enflasyon ortamında nakit paraya ihtiyaç duran vatandaşlara PTT’den müjde geldi. Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı PTT emekli kredisi için T.C. kimlik belgesi ile PTT şubelerine gidip başvuru yapılabiliyor. Emekli kredisi ise 80 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi alabiliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön