28 / 04 / 2024

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!

Daha önce, kredi başvurusu yapan kişiler düşük kredi notu nedeniyle reddedilebiliyorlardı. Ancak artık, sicil ve kredi notu değerlendirmesi yapılmadan, 30 bin TL'ye kadar kredi imkanından faydalanmak mümkün hale geldi.



Sicil ve kredi notu sorunları yaşayan kişilerin kredi başvuruları genellikle reddediliyordu. Ancak artık PTT tarafından sunulan özel kredi paketleri sayesinde, gelir belgesi beyanında bulunmadan ve kredi notuna bakılmadan 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. PTT'nin sunduğu bu özel kredi paketleri sayesinde, borcu olan kişiler de kredi kullanma imkanı bulacaklar. Başvuru işlemleri oldukça basit ve hızlı yapılabiliyor. Kredi başvurusu için SMS ile PTT'ye başvurulabiliyor ve aynı gün içinde kredi kullanımı gerçekleştirilebiliyor. Kredi notu veya kredi geçmişi önemli değil, herkes başvuru yapabilir. Kredi kullanımı 36 ay vadeli olarak gerçekleştirilebiliyor.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT ye giden 30 bin TL yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!..İşte ayrıntılar...


Geri Dön