Ekonomi

Nakit sıkıntısı çekenlere dev müjde! İşte kolay kredi için yapılması gerekenler…

QNB Finansban, düzenli olarak bankamatik ve kredi kartı kullanan müşterilerine 7 bin liraya kadar kredi imkanı sunan bir fırsat kampanyasını duyurdu. Kısa bir sorgulamanın ardından kullanılabilecek bu kredinin avantajı ise ödeme kolaylığı. İşte tüm detaylar…Özellikle de debit kartı ve kredi kartını düzenli olarak kullanan vatandaşlar banka şubesine gitmeden bu kampanyadan faydalanabiliyor

QNB Finansbank, nakit sıkıntısı çeken ve bankamatik, kredi kartını düzenli olarak kullanan kullanıcıları için yeni bir kredi imkanını duyurdu.

Özellikle de debit kartı ve kredi kartını düzenli olarak kullanan vatandaşlar banka şubesine gitmeden bu kampanyadan faydalanabiliyor.

Çok düşük faiz oranları sunan bu kampanyadan yararlanabilmek için yapmanı gereken tek şey ise, vatandaşlık numaranızı 5030’a kısa mesaj olarak göndermeniz…

 

7 bin liralık kredi imkanının haricinde daha yüksek krediler için de başvurular alınabilir. 36 ay taksit şansıyla başvurulan kredinin ilk ödemesi ise 90 güne kadar ertelenebiliyor.