02 / 05 / 2024

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Bankaların uygun koşulları oluşturup vatandaşa sunduğu ve neticesinde müşteri portföyünü büyütmeyi amaçladığı kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Garanti bankasının Web sitesi üzerinden 10.000 TL hem de faizsiz verdiğini ilan etmesinin ardından kampanyanın detayları araştırılıyor



Bu özel kampanya muhtevasınca Garanti BBVA Cep müşterileri 10.000 TL faizsiz peşin krediden yararlanabiliyor. Taksitli avans olarak sunulan bu kredinin son ödeme tarihi 30 Haziran olarak tespit edildi. Programa katılmak için 14 gün içinde Garanti BBVA Cep, Garanti BBVA İnternet veya BonusFlaş üstünden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmalı ve Garanti BBVA Mobil'den banka müşterisi olmalısınız. Kredi kartı başvurusunun tasdik edilmesi ve akabinde kartın açılması bu kampanyaya katılım için ön koşuldur.

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

FAİZSİZ KREDİ ŞART VE KOŞULLARI

Bu eşsiz avantajdan faydalanmak için müşterilerin Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet veya BonusFlaş üstünden kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir. Faizsiz taksitli avans kampanyası 01.06.2023 - 30.06.2023 tarihlerinde yapılacak olan kredi kartı başvurularında geçerlidir. Bu zaman içinde kredi kartı onaylanan müşteriler maksimum 10.000 TL'ye kadar 6 taksitte peşin avans elde edebilirler.

Kaynak: Garanti

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Media Market'ten bomba gibi bir kampanya daha! Tarih verildi sakın kaçırmayın


Geri Dön