01 / 05 / 2024

NAKO arsasının satışı bir hafta daha ertelendi!

NAKO arsasının satışı bir hafta daha ertelendi!

İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi NAKO’nun Zeytinburnu’ndaki arsasının Akzirve Gayrimenkul’e satış süreci ne zaman ve nasıl sona erecek? Satış neden uzadı? Basın açıklaması ne zaman yapılacak? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut açıkladı...





NAKO arsasının satışı bir hafta daha ertelendi!



Sınırlı Sorumlu İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi (NAKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İrfan Bulut, Zeytinburnu'nda 128 bin 521 metrekare yüzölçümüne sahip Nakliyeciler Sitesi Zeytinburnu arazisi için şartların tamamen değiştiğini söyledi. 


"Ön protokol değişti!"


NAKO Başkanı Bulut, 3 Mart’ta imzalandığı duyurulan ön protokolün de baştan sona değiştiğini belirterek, “NAKO arsasının satışında 180 üyenin istekleri doğrultusunda şartlar tamamen değişti. Metrekare ile alakalı ve kat karşılığı anlaşmadan dolayı sıkıntılar yaşandı. Satış için ön protokol tamamen değişti. Bu yüzden NAKO'nun sitesinde yayından kaldırdık” dedi. 


Akzirve Gayrimenkul’un, NAKO arsasına karşılık 187 milyon dolar ve parsel başına 60 metrekare daire teklifinin NAKO’nun satış şartnamesinde yer alan bir madde olduğuna dikkat çeken Bulut, bu açıklamasıyla rakam ve kat karşılığı anlaşmasında değişiklikler olduğunun ipuçlarını vermiş oldu.   



NAKO arsası ne zaman satılacak? 


NAKO Başkanı Bulut, arsanın satışının ne zaman sonuca ereceğine dair de şu açıklamayı yaptı;


“Bu hafta ve önümüzdeki hafta pazartesi ve salı günü görüşmeler sonuçlandırılacak ve önümüzdeki hafta içinde satış hakkında net bir açıklama yapacağız.”


Gelişmeler Emlakkulisi.com’da olacak!..


NAKO Zeytinburnu arazisinin satışında son viraj!


Geri Dön