28 / 04 / 2024

Nallıhan'da kat karşılığı inşaat yapım işi! 11 milyon 358 bin 473 TL'ye!

Nallıhan'da kat karşılığı inşaat yapım işi! 11 milyon 358 bin 473 TL'ye!

Nallıhan Belediye Başkanlığı tarafından bugün resmi gazetede verilen ilana göre Nallıhan'da kat karşılığı inşaat yapım işi yaptırılıyor. İşin muhammen bedeli 11 milyon 358 bin 473 TL olarak belirlendi...



KAT KARŞILIĞI KAPALI TEKLİF USULÜ İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR

Nallıhan Belediyesi Başkanlığından:

 

Yukarıda muhammen bedeli ve dayanak kararı belirtilen Belediyemize ait İlçemiz Hacıbey Mahallesi 333 ada 4 nolu parselin ihale ile kat karşılığı Ticaret Merkezi , Düğün Salonu ve Sosyal Ticari Konut Projesi için hazırlanan Avam Proje esas alınarak hazırlanan yaptırılacak olan inşaatta bağımsız bölümlerden -2 nci Katında; 800 kişilik net 804 m2 kullanım alanlı Düğün Salonu, -1 nci Katında; 213 m2 kullanım alanlı Toplantı Salonu, 300 kişilik 433 m2 kullanım alanlı Konferans Salonu ve 74 m2 kullanım alanlı Konferans Salonu ve giriş bölümü Nallıhan Belediyesine bırakılacak şekilde kat karşılığı inşaat yaptırılması işi; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi gereği kat karşılığı kapalı teklif  usulü ile ihaleye konulmuştur.

Yaptırılacak olan inşaatta bağımsız bölümlerden -2 nci Katında; 800 kişilik net 804 m2 kullanım alanlı Düğün Salonu, -1 nci Katında; 213 m2 kullanım alanlı Toplantı Salonu, 300 kişilik 433 m2 kullanım alanlı Konferans Salonu ve 74 m2 kullanım alanlı Konferans Salonu ve giriş bölümü Nallıhan Belediyesine bırakılmak üzere muhammen bedele ilave olarak yaptırılacak inşaatın bağımsız bölümlerinden 2 nci katında bulunan net 51 m2 kullanım alanlı 1+1 Ticari Konutlardan sırasıyla 10, 9, 11, 8, 7, 6, 3, 2, 1, 4 ve 5 kapı numaralarında adet olarak Belediyeye verilmek üzere teklif verilecek ve bu sıra üzerinden artırım yapılması şeklinde gerçekleşecektir.

1 - İhale yukarıda belirtilen gün ve saatte Nallıhan Belediye Başkanlığı, Belediye Toplantı Salonunda İhale Komisyonu olan Encümen huzurunda yapılacaktır.

2 - İhale Şartnameleri ve ekleri 08:00- 17:00 saatleri arasında Nallıhan Belediye Başkanlığı Hizmet binası Fen İşleri Müdürlüğü’nde görülebilir veya bedeli mukabilinde temin edilebilir.

3 - İhaleye katılabilmek için teklifler aşağıdaki belgeleri ihtiva edecek şekilde hazırlanacaktır.

4 - Bu ihaleye ortak girişim olarak teklif verilebilir. İsteklilerin ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ve ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesinin sunulması gerekmektedir.

A - İÇ ZARF : İç zarfa aşağıdaki belgeler konulacaktır.

a) Yaptırılacak inşaatın -2 nci Katında; 800 kişilik net 804 m2 kullanım alanlı Düğün Salonu, -1 nci Katında; 213 m2 kullanım alanlı Toplantı Salonu, 300 kişilik 433 m2 kullanım alanlı Konferans Salonu ve 74 m2 kullanım alanlı Konferans Salonu ve giriş bölümü Nallıhan Belediyesine bırakılmak üzere muhammen bedele ilave olarak yaptırılacak inşaatın bağımsız bölümlerinden 2 nci katında bulunan net 51 m2 kullanım alanlı 1+1 Ticari Konutlardan belirtilen sıra numarasına göre ilave olarak verilecek Ticari Konutlardan adet ve numarasını belirtir teklif mektubu.(EK-1)

b) Pay (Puan) Cetveli taahhütnamesi(EK-2)

Bu belgeler iç zarfın içerisine konulduktan sonra, iç zarf kapatılacak ve iç zarfın üzerine isteklinin adı soyadı, ticaret unvanı ve kanuni ikametgaha esas olarak göstereceği açık adresi yazılacaktır. Zarfı yapıştırılacak yeri istekli tarafından imzalanacak veya mühürlenecektir.

B - DIŞ ZARF : Dış zarfın içerisine aşağıdaki belgeler konulacaktır.

a) İç zarf

b) Kanuni ikametgah Belgesi (Gerçek kişiler için muhtarlıktan alınmış belge, tüzel kişiler için adres bilgilerini içeren Ticaret Gazetesi ile doğrulanan adres bildirgesinin verilmesi zorunludur.)

c) Türkiye de yasal tebligat ve yazışma adresini gösteren belge.

d) Gerçek kişilerin Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Tüzel Kişilerin Vergi Kimlik Numarası.

e) 2013 yılı içerisinde Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkarlar Odasından alınacak belge. Ortak girişim olması halinde ortaklardan her birine ait belge.

f) Noter tasdikli imza sirküleri.

g) Nallıhan Belediye Başkanlığı adına alınmış, limitiçi süresiz 340.754,22 TL  (üçyüzkırkbinyediyüzellidörtlirayirmiikikuruş) tutarındaki (%3) geçici teminat.

h) İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri.

ı) Teknik Personel Taahhütnamesi: İdari Şartnamede belirtilen teknik personelin işin başından sonuna kadar işin başında bulundurulacağına dair taahhüt edilecektir.

i) Vergi borcu olmadığına dair, Vergi Dairesinden  son üç ay içerisinde alınmış belge ile SGK prim borcu olmadığına dair SGK ‘dan son üç ay içerisinde alınmış belge ibraz edilecektir.

j) İş Deneyim Belgesi. Son 10(on) yıl içinde tek bir sözleşmeye ait muhammen bedelin   % 20’si oranında iş deneyim belgesi. Her türlü İş Merkezi, Konut ve Ticaret Merkezi yapım işi Benzer işler olarak kabul edilecektir.

k) Gerçek ve Tüzel kişilerin ihaleye ait şartname ve eklerini satın aldığına dair 250,00 .-TL (ikiyüzelliTürklirası) makbuzun aslı. İhale Şartnamesini satın almayanlar ihaleye katılamazlar.

l) 2886 Sayılı kanununa göre ihalelere katılmaktan yasaklı olmadığına dair yazılı beyanname. 2886 Sayılı Kanunun 6. Maddesinde yazılı olan ve ihalelere katılmaktan yasaklı olanlar ihaleye katılamayacağından bu yasağa uymayarak ihaleye katılan ve üzerine ihale yapılmış olsa dahi ihale iptal edilerek geçici teminatı gelir kaydedilir.

Teklif mektuplarının istekli tarafından imzalanması ve bu mektuplarda puan cetveli dikkate alınarak teklifin rakam, yazı ve bağımsız bölüm numaralarını gösterir şekilde açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birinde uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler red olunarak hiç yapılmamış sayılacaktır.

5 - İsteklilere ihale tarihinden önce yeterlik belgesi verilmeyecek, ihaleye katılmaya hak kazananlar listesi, hazır bulunan istekliler önünde ihale Komisyonunca açıklanacak ve ihaleye katılmaya hak kazanamayanların teklif zarfları açılmadan geri verilecektir.

6 - Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

7 - İhale komisyonu gerekçesini açıklamak kaydıyla, ihaleyi yapıp yapmamakta ve en uygun teklifi seçmekte serbesttir.

8 - Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

İlan olunur.



Gayrimenkul için tıklayın



10063/1-1




Geri Dön