05 / 05 / 2024

Naomi Campbell, Horus Gözü şeklinde ev istedi; isyan çıktı!

Naomi Campbell, Horus Gözü şeklinde ev istedi; isyan çıktı!

Naomi Campbell'ın milyarder Rus sevgilisi Vladislav Doronin'in Sedir Adası'nda ev yaptıracağı iddiaları ortalığı karıştırdı. Bodrum'a gelen Campbell, Gökova Körfezi'ndeki Sedir Adası'nı çok beğenmiş, Rus sevgilisi Doronin de adayı satın almıştı



Naomi Campbell'in Sedir Adası'na yapacağı 'Horus Gözü' şeklindeki 25 odalı evi, halkı galeyana getirdi

Ünlü model Naomi Campbell'ın milyarder Rus sevgilisi Vladislav Doronin'in Sedir Adası'nda ev yaptıracağı iddiaları ortalığı karıştırdı. Bir internet sitesinde yer alan habere göre, geçen Temmuz'da yatla Bodrum'a gelen Campbell, Gökova Körfezi'ndeki Sedir Adası'nı çok beğenmiş, Rus sevgilisi Doronin de adayı satın almıştı.


CAM KUBBELİ 25 ODA

Habere göre, ünlü model Campbell için adaya yapılmak üzere 25 odalı bir ev tasarlanmıştı. Çelik konstrüksiyondan cam kubbeli olarak yapılması planlanan ve ekolojik tasarım harikası ev, eski Mısır'da adaletin ve sağlığın sembolü olarak bilinen "Horus Gözü" şeklinde tasarlanmıştı. Ancak Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer iddiaların spekülasyon olduğunu söyleyerek, "Sedir Adası birinci derece arkeolojik SİT alanı. Ada koruma altındadır ve çivi bile çakılması yasaktır" dedi.

TAKVİM


Geri Dön