Sektörel

Nar Gourmet mağaza açıyor ardından oteli gelecek!

Yemek artık karın doyurmanın ötesinde farklı kültürleri deneyimleten bir keyif aracı oldu. Durum böyle olunca da meraklısı da takipçisi de gün geçtikçe arttı

Bunu farkeden Feriye Lokantası'nın sahibi Vedat Başaran ve Borajet'in sahibi Yalçın Ayaslı'nın kurduğu Nar Lokantası'ndan sonra ortaklar Nar Gourmet mağazaları ve Nar Gurme Oteli kurmak için harekete geçti.  

TURİSTE HEDİYELİK GIDA  

şžubat ayı başında İstinyepark'ta açılacak Nar Gourmet tamamen yöresinde yetişen ürünlerden hazırlanan marmelat, reçel, baharat, zeytinyağı, sirke, pekmez, akide şekeri ve lokumun şık paketler halinde ve hediyelik olarak rafta sunulacağı bir konseptle tüketiciye ulaşacak. Nar Gourmet Genel Müdürü Samir Bayraktar, 'Her ürünü mevsiminde üretip paketliyoruz. Reçellerimizi 40 ev hanımı bakır tencere ve tahta kaşıklarla kaynatıp hazır hale getiriyorlar. Lokantada verilen hizmetin aynısını paketlenmiş ürünlerde de vereceğiz' diyor. Nar Gourmet Türkiye'ye de giren ABD'nin 34 yıllık gurme marketi Dean&Deluca'ya da rakip olacak. 2011'de 1 milyon dolarlık satış yaptıklarını belirten Bayraktar, duty free, otel, market ve kendi mağazaları kanalıyla yaygınlaşacaklarını söyledi.  

KENDİN PİşžİR KENDİN YE

NAR Gurme Oteli ise 2013'ün projesi. Ayvalık'ta eski bir ahşap yapının restore edilmesiyle ortaya çıkacak otel tamamen yeme içme turzimine hizmet edecek. Misafirler sabah kalkıp balık tutmaya gidecek, portakal sıkımına katılacak, zeytin toplayıp zeytinyağı üretecek ve akşam da onu yine özel bir sofra adabı ile yiyecekler.  

Sabah