23 / 07 / 2024

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.





Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor. Çalışmalar nedeniyle yolun tek şeridinin kapanması da tedirginliği arttırdı.İnşaatın temel kazma çalışmaları sırasında çöken yolun yanında yeni bir inşaat çalışması başlamasından tedirgin olan vatandaşlar, "Burası çöken yolun hemen sınırı. Yanına yine inşaat başladılar. Göçme var mı bilmiyoruz ama çok tedirgin oluyoruz" dedi.


HASTANE ÖNÜ DE BÖYLE OLURSA


İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semti 1438 sokakta kaldırımlar delik deşik. Köstebek yuvasına dönen kaldırımlarda özellikle yaşlı ve engelliler büyük zorluk çekiyor.

Alsancak Devlet Hastanesi'nin önündeki kaldırımda tekerlekli sandalye ile hasta yakınlarını taşımakta zorluk çektiklerini belirten vatandaşlar, "Burada sağlam insan zor yürür. Hastamızı tekerlekli sandalye ile nasıl götürelim?" diye konuştu.


CEMİL ŞEBOY CADDESİ İLGİ BEKLİYOR


İzmir'in Buca ilçesi Cemil Şeboy Caddesi'nde altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan yollar 2 aydır bozuk halde duruyor. 

Caddenin baştan sona tekrar elden geçirilmesini isteyen vatandaşlar, "Kaldırımlar ve yolun görüntüsü, caddenin ismine ve ilçeye yakışmıyor" dedi.


KALDIRIM DEMEYE BİN ŞAHİT İSTER


Bayraklı Anadolu Caddesi İZBAN İstasyonu çıkışında kaymakamlığın yanındaki kaldırımlara yaya kaldırımı demeye bin şahit ister. Kaldırımlarda trafik levhası, çöp konteynırı, trafo ve araçların park etmemesi için konulan dubalardan yayalara yer kalmamış. Özellikle görme engelli, bebek arabalı ve tekerlekli sandalyeli vatandaşların nereden nasıl geçeceğini kestirmek çok güç. Tehlikeyi göze alıp kendilerini trafiğin önüne atamayacaklarına göre, buraya acil bir düzenleme gerekiyor.




Yeni Asır


Geri Dön