28 / 04 / 2024

Narlı Bahçe Evleri'nde 0.99 faiz fırsatı!

Narlı Bahçe Evleri'nde 0.99 faiz fırsatı!

Firma: EYG Grup

Proje: Narlıbahçe Evleri

Narlı Bahçe Evleri projesinde "Öderken de, yaşarken de sarılmayın" kampanyası başladı. 0.99 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor...



Kaya zemin üzerine kurulu temeli, az katlı mimarisi, yüksek tavanlı daireleri, konforunuz için tasarlanmış ortak yaşam alanları, geniş teras ve balkonlarıyla Ümraniye'nin en çok dikkat çeken projesi Narlı Bahçe Evleri'nde öderken de yaşarken de sarsılmayacaksınız.

Narlı Bahçe Evleri fiyatları ne kadar?

"Öderken de, yaşarken de sarılmayın" sloganı ile yeni kampanyasını duyuran Narlı Bahçe Evleri projesinde 0.99 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılıyor. Projede satışları devam eden 2+1 dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. 

EYG Grup imzası ile hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projede 1+1 daire bulunmuyor. 

Narlı Bahçe Evleri'nde kapalı yüzme havuzu, spor kulübü, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, bisiklet ve koşu parkurları yer alıyor. 

Narlı Bahçe Evleri nerede?

Narlı Bahçe Evleri Çekmeköy Ümraniye’nin en çok değer kazanan, en prestijli bölgesinde, Şile otoyolu ve Hamza Yerlikaya Bulvarına cepheli, dilerseniz araçla, dilerseniz metroyla ulaşımı kolay bir bölgede konumlanıyor. 

Narlı Bahçe Evleri nde 0.99 faiz fırsatı!

Tel: +90 216 527 19 00
Web: https://www.narlibahceevleri.com/


projeye sor



Geri Dön