27 / 04 / 2024

Natura Gayrimenkul Doğa City satılık!

Natura Gayrimenkul Doğa City satılık!

Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 1.500 adet daire bulunuyor. Natura Gayrimenkul Doğa City satılık daire tipleri 3+1 şeklinde tasarlandı.



Ulaşım bilgisine göre proje  Ankara  Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta  Ankara  Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. 


Açık lansman yöntemiyle dairelerin Eylül 2015'te satışa sunulacak olan proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek.


İnşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekiyor.


Deprem yönetmeliğine uygun sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir şekilde inşa edilen projede toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelecek.


Sosyal kullanım alanları arasında projede otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana geliyor.


Ödeme planı kapsamında projede her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor.


Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daire teslimleri inşaat çalışmalarından sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Natura Gayrimenkul Doğa City satılık daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön