13 / 05 / 2024

Nazım Torbaoğlu kimdir?

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.



AVOD A.Ş. 2003 senesinde, HASAT BNO Group(kuruluş tarihi,1995)un sağlam geçmişinden destek alarak kurulan bir anonim şirkettir. Kuruluşu ile beraber HASAT BNO Group’un itici
 kuvvetini de alarak AVOD A.Ş., her türlü kurutulmuş sebze ve türevleri, sebze bazlı hazır yemek, tarımsal imalat, işleme, uluslararası satış ve pazarlama hususunda Türkiye’nin lider şirketlerinden biri olmuştur. 15.000 m² açık ve 5.000 m² kapalı alan ile senelik 3.000 ton son ürün kapasitesi ile Türkiye kurutulmuş sebze ihracatının %20 lik dilimini yapmaktadir. ve Farmer`s Choice markası ile de iç piyasaya ürünler sunmaktadır.

Müşteri memnuniyetinin nitelikli ürün ve üretimden geçtiği mantığına inanan AVOD A.Ş. tohum ithalinden son ürün paketlemesi aşamasına kadar geçen tüm aşamalarda profesyonel zirai ekim, üretim, kalite kontrol personeli ile zamanı başından sonuna kadar titizlikle takip etmektedir. Kurulmuş olan BRC ve IFS sistemleri imalatın uluslar arası standartlarda olmasını sağlamaktadır.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Milyonlarca emekli çifte bayram yaşayacak! Tarih belli oldu bu habere hemen bakın!

Uzman isim öyle bir yorum yaptı ki bütün yatırımcıların aklı başından gidecek! İşte altının füze gibi fırlayacağı tarih


 


Geri Dön