29 / 04 / 2024

Ncadde Esenyurt ne zaman teslim?

Ncadde Esenyurt ne zaman teslim?

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Cadde

Tamamen 1 oda 1 salon tipinde dairelerden oluşan Ncadde Esenyurt ne zaman teslim? sorusuna "24 ay sonra" olarak yanıt veriliyor. Ncadde Esenyurt projesinin minimum fiyatı 149 bin TL...




 Konum olarak İstanbul'un Avrupa Yakası-Esenyurt bölgesinde yer alan Ncadde Esenyurt projesi Özyurtlar İnşaat'ın imzasını taşıyor. Ncadde 1 oda 1 salon home ofis konut tiplerinden oluşacak şekilde tasarlandı. 16 kattan meydana gelen Ncadde Esenyurt projesi tek bloktan oluşuyor. 


Ncadde Esenyurt projesinin daireleri 70 metrekare ve  75 metrekare alan büyüklüğüne sahip. 7 bin metrekare arazi alanına sahip olan Ncadde Esenyurt projesinin satışları sürüyor. 


Ncadde Esenyurt ne zaman teslim?


Ncadde Esenyurt projesi Esenyurt Belediyesi'nin ve Avrupa Tıp Merkezi'nin karşısında yer alıyor. Ncadde Esenyurt ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde belirtiliyor. 


Ncadde Esenyurt  daire fiyatları: 


Ncadde Esenyurt 'ta 70  metrekare 1 oda 1 salon daireler 149 bin TL'den, 75 metrekare 1 oda 1 salon daireler 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ncadde Esenyurt ödemeleri 'nde minimum yüzde 30 peşinat ödeniyor ve kalan miktar firma bünyesinde ya da banka kredisi ile ödenebiliyor. Ncadde Esenyurt 'ta 112 adet home ofis mevcut durumda. Ncadde Esenyurt ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: 


Ncadde Esenyurt ne zaman teslim?


Ncadde Esenyurt ne zaman teslim? sorusu için 24 ay sonrası öngörülüyor. 



Ncadde Esenyurt ne zaman teslim?



Ncadde Esenyurt 'ta yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, Fin hamamı, dinlenme alanları  ve Türk hamamı gibi olanaklar mevcut.



Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com         

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön