14 / 05 / 2024

Ncadde Evleri fiyatları!

Ncadde Evleri fiyatları!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Cadde

Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen Ncadde Evleri fiyatları 70 metrekare 1 oda 1 salon daireler için 149 bin TL'den başlıyor. Ncadde Evleri 1 oda 1 salon home ofis konut tiplerinden meydana geliyor...





7 bin metrekare arazi üzerinde yükselen  Ncadde Evleri tek bloktan oluşuyor ve 16 kattan meydana geliyor.İçerisinde yer alan dairelerin 1  oda 1 salon tipinde tasarlandığı  Ncadde Evleri 'nin satışları sürüyor. 


Esenyurt Belediyesi'nin ve Avrupa Tıp Merkezi'nin karşısındaki konumu ile dikkat çeken Ncadde Evleri fiyatları minimum 149 bin TL'den başlıyor. Ayrıntılı olarak Ncadde Evleri fiyatları şöyle: 


Ncadde Evleri fiyatları: 


Ncadde Evleri fiyatları 70 metrekare 1 oda 1 salon dairelerde 149 bin TL'den, 75 metrekare 1 oda 1 salon dairelerde ise 159 bin TL'den başlayarak alıcısına sunuluyor. 


Ncadde Evleri fiyatları!


112 adet home ofisten oluşan Ncadde Evleri ödemeleri 'nde yüzde 30 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılabildiği gibi aynı zamanda firma bünyesinde taksitlendirme de uygulanabiliyor. 


Ncadde Evleri projesinde konut sahiplerine Türk hamamı, Fin hamamı, dinlenme alanları  yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


 Ncadde Evleri ne zaman teslim? 


Ncadde Evleri 'nin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması hedefleniyor.



NCadde Evleri iletişim:

Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com           

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön