08 / 05 / 2024

Ne altın ne de dolar! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Buna yatırım yapan kazançlı çıkacak

Ne altın ne de dolar! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Buna yatırım yapan kazançlı çıkacak

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, kazançlı çıkacakları yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar...



NE ALTIN NE DE DOLAR...

İslam Memiş 2023 yılında yatırımcıların en kazançlı çıkacakları yatırım aracını açıkladı.

Memiş gümüşe yatırım yapanların kazançlı çıkacaklarını söyledi. Gümüş onsunda geri çekilmenin mümkün olacağını söyleyerek,  altın gümüş rasyosu 82 seviyesine kadar yükseliğini söyledi. 

Memiş; ''Altın ve gümüş almak isteyenler için fırsat uyarım vardı. Dolar kuru gümüşün onsu için fırsat bekleyenler, buyur gümüş bedeva dedim.

Şu anda altın gümüş rasyosu 80-82 dolar aralığında gelip gitti. Bu hafta rasyonun yükselmesinden dolayı, sanal fonlarda gümüş girişinde rekorlar kırıldı.

Ne altın ne de dolar! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Buna yatırım yapan kazançlı çıkacak

Gümüşün düşmesi ile birlikte gümüş fonlarına müthiş bir giriş oldu. Gümüş fonlarına girişin hızlanması bir haftalık süreçte gümüş ons fiyatında 25 ila 26 dolar seviyelerini görebiliriz. Agresif girişler yaşanabilir. Elinde dolar ve altın bulunduranlar gümüşü ihmal etmemeli.'' dedi. 

Gümüşün oldukça ucuz bir fiyatlamadan geçtiğini söyleyen Memiş,  bir haftalık süreçte hızlı atak yaparsa şaşırmayın diyerek sözlerine şu şekilde devam etti: ''Gümüşün bu kadar geride, düşük kalması, fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'. Seninle konuşuyor fiyat. Ben eğer bir şey satın alacaksam, geride kalmış olan, değeri düşük ne varsa onu satın alırım düşüncesi ile gümüş tarafını önemsiyorum. Hem ons hem gram bazında bedava. Belki yarın da görebiliriz agresif yükselişler dikkat edin.'' dedi. 

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Bugün gümüş kaç lira? 22 Şubat 2023 gümüş fiyatları.


Geri Dön