06 / 05 / 2024

Ne altın ne dolar! Bu hafta en çok o kazandırdı! 

Ne altın ne dolar! Bu hafta en çok o kazandırdı! 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının en çok kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor. Açıklanan detaylara göre, Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 12,19, altının gram satış fiyatı yüzde 2,91, dolar/TL yüzde 0,33, Euro/TL yüzde 0,14 oranında değer ka



HİSSE SENEDİ FONLARI NE KADAR KAZANDIRDI

Yine verilen detaylara göre, geçen hafta sonu 1.632 Türk Lirası olan çeyrek altının satış fiyatı 1.680 Türk Lirası'na yükseldi.

Yine aktarılanlara göre, bu hafta ABD doları yüzde 0,33 değer kazandı ve 18,5820 Türk Lirası'na Euro da yüzde 0,14 arttı ve 18,1850 Türk Lirası'na çıktı.

Yatırım fonları ise bu hafta yüzde 2,95 ve bireysel emeklilik fonları da yüzde 3,95 değer kazandı. Kategorilerine göre bakıldığında da yatırım fonları içerisinde en çok kazandıran yüzde 9,06 ile “Hisse Senedi Fonları” şeklinde açıklandı. 

Emekli promosyonlarında zam depremi! Kızışan yarışa Ziraat, Halkbank, Vakıfbank da giriyor! Peş peşe açıklandı!

SSK, Emekli Sandığı, BağKur emekli zammında alarmlar çalıyor! 2023 zamları peş peşe güncellendi! Hemen bir göz atın!

Altının Efendisi İslam Memiş arka arkaya hem tarih hem de rakam verdi! İşte altında hasat tarihi! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön