14 / 05 / 2024

Ne dolar ne altın... "Bunu alan kazanır" diyen İslam Memiş bombayı patlattı!

Ne dolar ne altın...

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolara yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara dikkat çeken bir öneride bulundu.



Memiş, önümüzdeki aylarda 'mevsimsel' etki nedeni ile enflasyonun düşebileceğini iddia ederek vatandaşlar ev, araba, arsa gibi yatırım araçlarını satın almada acele etmeleri konusunda tavsiyede bulundu.

Ne dolar ne altın... "Bunu alan kazanır" diyen İslam Memiş bombayı patlattı!

Doların bir sonraki seviyesinin 17.50 TL olduğunu söyleyem İslam Memiş, gram altın için ise bin 50 TL direnç seviyesi gözlediğini aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön