29 / 04 / 2024

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Doların yükselmesi, euronun da el yakması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar son dönemde arsaya yatırım yapıyor. Orta gelirliler de arsaya yatırım yapmaya başladı.



Dünya ekonomisi tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Özellikle dolar, altın ve euroda yaşanan yükselme, Türk lirasının da enflasyona maruz kalması herkesi yeni yatırım alanlarına doğru yönlendiriyor. 

ESKİDEN YÜKSEK GELİRLİLER TERCİH EDERDİ

Daha önce yüksek gelirliler tarafından tercih edilen arsa satın alım işlemleri, diğer parametrelerde yaşanan bu değişimlerin ardından artık orta sınıfın da tercih ettiği bir alan haline geldi. Bunun nedeni ise orta sınıfın elindeki paranın durduk yerde değer kaybetmesi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön