15 / 05 / 2024

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Doların yükselmesi, euronun da el yakması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar son dönemde arsaya yatırım yapıyor. Orta gelirliler de arsaya yatırım yapmaya başladı.



UZUN VADEDE YILDIZ OLARAK GÖRÜLÜYOR

Konut noktasında yaşanan sıkıntılar, arsayı gelecek için de yıldız haline getiriyor. Buraları gerek yatırım gerekse konut inşası amaçlı satın alan vatandaşlar, bir nebze de olsa parasını korumaya çalışıyor. 

ANTALYA VE İSTANBUL YİNE LİDER

Bu alanda özellikle son dönemde konut fiyatlarının uçmasıyla adından söz ettiren Antalya ve İstanbul'un lider olması dikkat çekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön