Ekonomi

''Ne zaman altın almalıyım?'' sorusuna ünlü ekonomistten hemen yanıt geldi! Alım için işte bu seviye

Altın almak isteyenler '' Ne zaman altın almalıyım'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ünlü ekonomist  Belgin Maviş yatırımcılar için altında alım seviyesini açıklayarak rakam verdi...  Peki altın ne zaman alınmalı? Altın alalım mı bozduralım mı? Altın fiyatları ne olur? Altın hangi seviyeden alınmalı? Altın fiyatları yükselecek mi? İşte tüm merak edilenler

Ünlü eokomist Belgin Maviş ''altın alalım mı? Altın ne zaman alalım? Altın almak için doğru zaman ne zaman? Altın için alım seviyesi nedir?'' sorularının yanıtlarını merak edenler için seviye vererek açıkladı. 

Peki altın ne zaman alınmalı? Altın alalım mı bozduralım mı? Altın fiyatları ne olur? Altın hangi seviyeden alınmalı? Altın fiyatları yükselecek mi? İşte tüm merak edilenler...

ALIM İÇİN BU SEVİYE...

Ünlü ekomoist Belgin Maviş altın almak isteyen yatırımcıları alım seviyesi vererek şu sözlerle uyardı: ''Gram altında ilginç gelişmeler var. Özellikle ortalamalara baktığımızda 200 günlük ortalamalar 900 seviyesine yaklaştı..Dolayısıyla 1.000 lira ve altına geri çekilme olasılığı olursa bu gram altında alış fırsatı olacak..

Tarihi rekor zirvesi 1.060 lira dolayısıyla 1.023 liralar seviyesinde olduğumuzu düşünecek olursak yeni bir rekor gelebilme ihtimali de var.


 

NE ZAMAN ALTIN ALMALIYIM?

Ancak iki çarpandan etkileniyor. Onstaki fiyatlamalardan ve Dolar / TL'den. İkisindeki harekete baktığımızda 1.060 zirvesi biraz zaman alır ama 1.000 liranın altına geri çekilirse yine alım fırsatı olduğunu hatırlatalım. Bugün için Borsa İstanbul tarafında alıcılı bir başlangıç sonrası gelebilecek satışlara dikkat.'' ifadelerini kullandı.

ONS VE GRAM ALTIN

Ons altın fiyatı şu sıralar 1770 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları üzerinde baksı devam ediyor.
Gram altın alış fiyat şu dakikalarda 1.027 TL, satış fiyatı ise 1.038 TL seviyesinden işlem görüyor.
Çeyrek altın ise ayı dakikalarda 1.696 lTL'den, yarım altın 3.393TL'den, tam altın ise 6.792 liradan satışa sunuluyor.

MİLYONLARIN GÖZÜ PİYASALARA ÇEVRİLDİ

Borsada tüm zamanların kapanış rekoru  yaşandı. FED tutanakları ise bu akşam açıklanacak. Merkez Bankası'nın faiz kararı ise  yarın açıklanacak. Bu kararlar piyasalar üzerinde yön belirleyci olacak.

Dünyanın en büyük ikinci ekonomisine sahip olan Çin’de sıfır Covid-19 politikasına yönelik uygulanan kapanmalar talebin daralmasına neden oluyor.

Çin ekonomisine yönelik resesyon endişeleri başta altın fiyatları olmak üzere emtia fiyatlarını olumsuz yönde etkiliyor.

Altın fiyatlarını çok önceden tahmin eden adam İslam Memiş, gramın 1600 TL olacağı tarihi açıkladı

Saatler kaldı! Altın için rota belli olacak! Altında dananın kuyruğu bugün kopuyor! Durmayın hemen bakın

Altını olanlara son dakika şoku! Bu rakamlar altını olanların elini ayağını titretecek! Son dakika altın fiyatları