06 / 05 / 2024

Neba Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Neba Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Neba Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki Kent, Başkan Yardımcısı Kenan Hızıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi de Melih Aldatmaz...



120 bin TL sermaye değeri ile Güngörende kurulan Neba Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketinin iş konusu; Ulusal ve uluslararası ölçeklerde gayrimenkul ar-ge projeleri geliştirmek değerlendirmek yönetmek ve fonlardan yararlanmasını sağlamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Neba Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki Kent, Başkan Yardımcısı Kenan Hızıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi de Melih Aldatmaz.

Sermaye dağılımına göre 120 bin TLnin 6 bin TLsi Ömer Faruk Şahine, 1.000 TLsi Abdulbaki Kente, 16 bin TLsi Eymen Gayrimenkul Değerlendirme İnşat Sanayi ve Ticaret A.Ş.ye, 24 bin TLsi  Kiptaş  Elektromekanik Sanayi A.Ş.ye, 34 bin TLsi Aldatmazlar Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine, 39 bin TLsi ise Bilgin Tekstil Deri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine ait.

Adres: Fatih Caddesi, Kalender Sokak-Güngören


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön