30 / 04 / 2024

Necati Gültekin, Monart ile inşaata girdi

Necati Gültekin, Monart ile inşaata girdi

Necati Gültekin; İsmail Mukip Koçak, Ali Ergün Togay, Müge Görsen ve Zeki Köse ile birlikte Monart İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'yi kurdu



Necati Gültekin, Monart İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ismiyle yeni bir inşaat şirketi kurdu. Kurulan şirkette İsmail Mukip Koçak, Ali Ergün Togay, Müge Görsen ve Zeki Köse yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı.
 
Çayıryolu Sok. No 7 Üçgen Plaza Kat 8 Ataşehir´i merkez oarak gösteren Monart İnşaat, ana sözleşmeyi ve İTO´ya kaydı 1Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirdi.
 
Şirkette İsmail Mukip Koçak 165 bin TL´lik hisseye, Ali Ergün Togay 70 bin TL´lik hisseye, Müge Görsen 10 bin TL´lik hisseye,Yönetim kurulu Başkanı Necati Gültekin 140 bin TL´lik hisseye ve Zeki Köse de 115 bin TL´lik hisseye sahip olacak.
 
500 bin TL sermayesi olan şirket, inşaat taahhüt alanını faaliyet gösterecek. İkamet veya ikamet amaçlı olmayan bina inşaatı yapma yetkisi olan şirket ayrıca yurtiçi ve yurtdışında, özel yada resmi sektörde yer alan her türlü bina, tesis, toplu konut, mesken, iş hanı, fabrika, depo,villa, konut, otel, motel, tatil köyü, eğitim tesisi, kültür tesisi, yönetim binaları, spor tesisleri, yurt binaları, sanayi tesisleri... gibi yapıların inşasını gerçekleştirebilecek. Bunun yanı sıra ana sözleşmede yazılı olan diğer işleri yerine getirebilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön