28 / 04 / 2024

Nef İki Haliç ödemeleri!

 Nef İki Haliç ödemeleri!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef 02

Dairelerin 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Nef İki Haliç ödemeleri ile ilgili detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...




Timur Gayrimenkul imzası ile Haliç'te inşa ediliyor. 1 ofis bloğu ve 3 rezidans bloğunun yer aldığı Nef İki projesinin satışları sürüyor. Nef İki Haliç projesinde 1+1 daireler 60 metrekare ile 90 metrekare, 3+1 daireler ise 90 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen alanlara sahip durumda. 


 61 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nef İki Haliç ödemeleri bilgisine göre minimum daire fiyatı 200 bin liradan başlıyor. 



Nef İki Haliç daire fiyatları: 


Nef İki Haliç projesinin daireleri minimum 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Nef İki Haliç ödemeleri bilgisinin ayrıntıları şu şekilde: 


Nef İki Haliç ödemeleri: 


Banka kredisi ile alım yapılabilen Nef İki Haliç ödemeleri 'ne göre minimum yüzde 10 oranında peşinat ödeniyor. Yüzde 15'lik dilimin teslimde ödendiği Nef İki Haliç ödemeleri bilgisi dahilinde kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 



Nef İki Haliç daire teslimleri: 


Nef İki Haliç 'te daireler 2013 Ağustos'ta sahiplerine teslim edilecek.



Nef İki Haliç projesinde karaoke odası, davet salonu, sanat atölyesi, kişisel gelişim stüdyosu ile misafir odaları, barbekü alanı ve yüzme havuzları gibi imkanlar yer alıyor.



Nef İki Haliç kroki: 


 Nef İki Haliç ödemeleri!


Telefon :0850 250 06 33 

Web adresi :www.nefhalic.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön