28 / 04 / 2024

Nef Kağıthane 03 projesi!

Nef Kağıthane 03 projesi!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Kağıthane

"Nef" markasıyla inşa ettiği projelerle tanınan Timur Gayrimenkul, Kağıthane'de Nef Kağıthane 03 projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Nef Kağıthane 03 projesi için ön talep toplanmaya başlandı...




Timur Gayrimenkul "Nef" markasıyla hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yaşama geçirilmesi planlanan projenin ismi  Nef Kağıthane  03 olarak belirlendi.


Aynı zamanda Merter'de inşa edeceği Nef Merter 12 projesini de tasarlayan  Timur Gayrimenkul  Nef projeleri için ön talep toplamaya başladı. Nef Merter 12 ve Nef Kağıthane 03 projesinde konut ve ofis alanlarının yer alması bekleniyor. 


Timur Gayrimenkul Nef Merter 12 projesinin yeni yapılması planlanan Şehir Parkı proje alanına yakın bir konumda yer alacağı belirtiliyor. Nef 12 Merter projesi aynı zamanda Marmara Forum AVM'nin, metro ve metrobüs ulaşımının yakınında yükselecek. 


Timur Gayrimenkul, Nef Merter 12 ve Nef Kağıthane 03 projeleri için www.nef.com.tr adlı web adresinden ön talep topluyor. Nef Kağıthane 03 projesi için bilgi almak isteyenler web sitesinden dolduracağı ön talep formu ile proje hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabiliyor.




Nef Kağıthane 03 projesi!




Nef Kağıthane 03 iletişim bilgileri!

Telefon: 0850 250 06 33

Web Adresi: www.nef.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön