05 / 05 / 2024

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 



Peki Nef Meram projesi nerede inşa ediliyor? Nef Meram projesinin arsa alanı kaç metrekare? Nef Meram projesinde hani tip villalar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Satış sürecinin başladığı Nef Meram projesinin arsa alanı 106 bin metrekare olarak açıklanırken, projenin konut alanı ise 76 bin metrekare olarak açıklandı.

Köyceğiz caddesi üzerinde inşa edilen Nef Meram projesinde 157 adet müstakil villa yer alıyor. 

Nef Meram projesinde yer alan villalar 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandı. Paylaşılan detaylara göre, söz konusu projede ayrıca 1.379 metrekarelik sosyal alan da mevcut.

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025 te teslim!

Verilen detaylara göre, şehrin tepesindeki benzersiz konumuyla dikkat çeken Nef Meram projesi, eşsiz şehir manzarasına da sahip. Farklı boyutta konut tiplerine yer verilen Nef Meram projesinde yer alan villalar müstakil şekilde tasarlandı. 

Etkileyici panoramik şehir manzarasına da sahip olan Nef Konya Meram projesinde Nef'in çok sevilen ve projelerinde yer verdiği Foldhome konsepti de mevcut.

Verilen detaylara göre, Nef Foldhome  müzik odası, konsepti kapsamında sinema odası,davet alanları, yemek odaları gibi alanlar sunuluyor. Söz konusu alanlarısadece site sakinleri kullanabiliyor. 

3+1’den 6+1’e kadar farklı boyutta toplamda 157 müstakil villanın bulunduğu Nef Meram projesi lokasyonuyla da yatırımcıların dikkat çekiyor. Konutların çoğunun panoramik şehir manzarasına sahip olduğu proje Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne de yakın konumda yükseliyor.

Verilen bilgilere göre, şehre tepeden bakan bir konumda bulunan Nef Konya Meram projesi Konya’nın merkezine 25 dakika mesafede bulunuyor.

Nef Konya Meram projesinin satış fiyatları ve ödeme planları satış ofisinden öğrenilebiliyor. Projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Web: http://www.nef.com.tr/
 

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Bizim Evler 11 satışta! 582 konutluk yeni projede lansmana özel yüzde 20 indirim!

Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konut ve 40 dükkanlık yeni proje geliyor!


Geri Dön