05 / 05 / 2024

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Nef yabancı müşterilere satış yapan broker ve danışmanlara özel bir olimpiyat düzenledi. Olimpiyatta 6 lüks otomobil, 4 motosiklet, 2 saat, sayısız iPhone XS verilecek. İşte Nef Satış Olimpiyatları'nın şartları...



Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. 2007 yılında kuruldu ve Nef markasını oluşturdu. Nef, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş projelerle ilk günden beri "Neden daha iyisi olmasın?" sorusuna cevap arayarak çalışıyor. 

Nef şimdi ise çok farklı bir projeye imza attı. Aslında bu tam olarak bir proje değil, bu bir yarışma. Şirket, "Nef Satış Olimpiyatları" kapsamında broker'lara ve satış danışmanlarına müthiş ödüller verecek. Olimpiyatta 6 lüks otomobil, 4 motosiklet, 2 saat, sayısız iPhone XS verilecek.

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Nef Satış Olimpiyatları'nda kim ne kazanabilir?

1- Broker'lara lüks otomobil

10 Temmuz ile 9 Ekim tarihleri arasında geçerli olan bu yarışmada toplam 6 ödül verilecek. Broker'ların katılabileceği bu kategoride 6 lüks otomobil verilecek. 

- Minimum 30 milyon TL sözleşme imzalayana Mercedes G350
- Minimum 20 milyon TL sözleşme imzalayana Mercedes Vito 111 CDI (2 adet)
- Minimum 15 milyon TL sözleşme imzalayana BMW 118i (3 adet)

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

2- Satış danışmanlarına 18 ödül

Nef satış danışmanlarına toplam 18 ödül verecek. Bu yarışma 10 Temmuz ile 9 Ağustos,10 Ağustos ile 9 Eylül ve 10 Eylül ile 9 Ekim tarihleri arasında olmak üzere toplam üç dönemde yapılacak. 

- Minimum 7 milyon TL sözleşme imzalayana Honda CBR SuperSport
- Minimum 5 milyon TL sözleşme imzalayana Rolex GMT Master II
- Minimum 5 milyon TL sözleşme imzalayana Rolex Datejust 31
- Minimum 3 milyon TL sözleşme imzalayana VESPA GTS 150 

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

10 Temmuz ile 9 Ekim tarihleri arasında ise her 1,5 milyon TL sözleşme imzalayan satış danışmanına 1 adet iPhone XS verilecek. 

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Nef Satış Olimpiyatları, yabancı müşterilere satış yapan broker ve danışmanlar için geçerli. Yabancı müşteri ağının ağırlıklı olarak Arapların oluşturması bekleniyor. Türk vatandaşı olmak isteyen yabancı uyruklu vatandaşlar için de önemli bir adım. Yarışma bütün Nef projelerinde geçerli olacak.  

Nef Satış Olimpiyatları şartları neler?

1- Nef Satış Olimpiyatları, yabancı müşterilere satış yapan broker ve danışmanlar için geçerlidir.

2- Ödülü kazanabilmek için ödül bazında belirlenen minimum sözleşmeli satış tutarından fazla satış yapmak gerekmektedir. 

3- Ödül kazananlar belirlenirken yarışma tarihleri arasında imzalanan komisyon hariç sözleşme tutarları dikkate alınacaktır.

4- Brokerlar için 10/07/2019 – 09/10/2019 tarihleri arasında 3 ay sürecek tek bir yarışma düzenlenecek olup toplam 6 ödül dağıtılacaktır. Broker yarışmasında minimum sözleşmeli satış tutarı koşulunu yerine getirmek koşuluyla;
• 1. en yüksek ciroyu yapan broker bir adet Mercedes G350;
• 2. ve 3. en yüksek ciroyu yapan brokerlar birer adet Mercedes Vito 111 CDI;
• 4., 5. ve 6. en yüksek ciroyu yapan brokerlar birer adet BMW 118i ödül kazanacaktır.

5- Danışmanlar için her biri bir ay sürecek üç ayrı yarışma düzenlenecek olup (iPhone ödülü hariç) toplam 6 x 3 = 18 ödül dağıtılacaktır. Danışmanlar için yarışmalar, 10/07/2019 – 09/08/2019, 10/08/2019 – 09/09/2019 ve 10/09/2019 – 09/10/2019 tarihleri arasında düzenlenecektir. Danışman yarışmasında, her bir yarışma dönemi için minimum sözleşmeli satış tutarı koşulunu yerine getirmek koşuluyla;
• 1. en yüksek ciroyu yapan danışman bir adet Honda CBR SuperSport;
• 2. ve 3. en yüksek ciroyu yapan danışmanlar birer adet Rolex GMT Master II veya Rolex Datejust 31;
• 4., 5. ve 6. en yüksek ciroyu yapan danışmanlar birer adet VESPA GTS 150 ödül kazanacaktır.

6- Broker ve danışmanlardan 1. en yüksek ciroyu yapan yarışmacılar, minimum sözleşmeli satış tutarını 2 ye katlarlarsa 2 adet, 3’e katlarlarsa 3 adet büyük ödüle hak kazanacaktır. Örneğin en yüksek ciroya sahip broker, 60 milyon TL’den yüksek komisyon hariç sözleşme tutarı gerçekleştirirse 2 adet Mercedes G350 ödül kazanacaktır.

7- Sözleşme tutarı sıralamasında ilk 6’ya girildiği halde, minimum sözleşmeli satış tutarı koşulunu yerine getiremeyen yarışmacıya, bu koşulu yerine getirdiği alt kategoriden ödül verilecektir. Örneğin yarışma dönemi boyunca 6 Milyon TL komisyon hariç sözleşme tutarı ile en yüksek ciroyu yapan danışman, Honda CBR SuperSport yerine Rolex saat ödülüne hak kazanacaktır.

8- Satışların minimum %35 peşinat ve maksimum 36 ay vade ile yapılması gerekmektedir.

9- Ödüller, yarışma dönemi tamamlandıktan sonra 30. günde sahiplerine teslim edilecektir.

10- Tüm Nef projelerinde geçerlidir.

11- Satışların hangi acenta ve danışman tarafından yapıldığı noter tarafından tasdik edilecek olup, tüm yarışma süreci noter gözetiminde gerçekleşecektir.

Nef projelerinde fiyatlar ne kadar?

1- Nef Bahçelievler

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

İstanbul'un en yeşil projesi olarak anılan Nef Bahçelievler metronun hemen yanında konumlanıyor. Ağustos ortasında tapu teslimlerinin gerçekleştirileceği projede teslimler 2020 yılının Haziran ayında yapılacak. Projede fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor.

2- Nef Reserve Nakkaştepe

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Nef Reserve Nakkaştepe projesi sadece 20 adet geniş metrekareli daireden oluşan butik bir proje. Geniş aileli tek bir alıcıya satış için uygun olan projede tapu teslimi Ağustos ortasındai daire teslimi 2020 yılının Aralık ayında yapılacak. fiyatlar 1 milyon 700 bin TL'den başlıyor.

3- Novu Kağıthane 

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

174 oda 500 yatakdan meydana gelen Novu Kağıthane projesi 15 Temmuz'da satışa çıkacak. 24 ayda teslim edilecek projede 36 ay kira garantisi veriliyor. Hemen tapu verilen projede geri dönüş süresi 12 yıl olaraka açıklandı. Novu Kağıthane fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor. 

4- Apa Nef Ofis

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Levent'te A+ ofis binası olarak inşa edilen Apa Nef Ofis 7 satılık tam kat, 14 bağımsız bölümden ve 845-1.384 metrekare arasında değişen brüt kat alanından meydana geliyor. Hemen teslim ve hemen tapu imkanının bulunduğu projede ayrıca hisseli tapu alma opsiyonu da var. 36 ay kira garantisi verilen projenin geri dönüş süresi 14 yıl. Apa Nef Ofis fiyatları 2 milyon 750 bin dolardan başlıyor. 

5- Nef 09 Penthouse Ofis Katı

​​​​​​​Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Dörtlevet'te A+ ofis binası olarak metronun hemen yanında konumlanan projede fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor. Geri dönüş süresinin 12 yıl olduğu projede 36 ay boyunca kira garantisi veriliyor. Projede ayrıca hemen tapu, hemen teslim fırsatı var.

6- Novu Sütlüce 

​​​​​​​Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Hemen tapu imkanının sunulduğu Novu Sütlüce projesi 156 oda, 652 yataktan meydana geliyor. 24 ayda teslim edilecek projenin geri dönüş süresi 12 yıl. Projede 36 ay kir garantisi veriliyor. 

7- Nef Reserve Kandilli

​​​​​​​Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Kandilli'de iki köprüye de 10 dakika mesafede yer alan proje 29 blok ve 406 konuttan oluşuyor. Projede tapu Ekim ayında teslim edilecek.
 

Web: https://www.nef.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön