01 / 05 / 2024

Nefesler tutuldu! Bugün altın fiyatları için saat verildi! Bu saatten sonra altın fiyatları...

Nefesler tutuldu! Bugün altın fiyatları için saat verildi! Bu saatten sonra altın fiyatları...

Altın fiyatlarında bu hafta sert hamleler görüldü. Ons altın fiyatı 9 ayın en düşük seviyelerine kadar düştü. Bugün için altın fiyatlarında saat açıklaması geldi. Nefesler tutuldu altın fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi?



Altın piyasasında resesyon endişesi fiyatlamalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Pandemiden sonra merkez bankaları ekonomileri toparlayabilmek için faiz artırıma gitti. Peki altın fiyatları yükselecek mi? Düşecek mi? Altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatlarının yönü için bugün saat verildi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön