28 / 04 / 2024

Neo Yapı, 10. yılını kutluyor!

Neo Yapı, 10. yılını kutluyor!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı 2000 yılında faaliyete geçti. Ardında 45 yıllık bir bilgi birikimi ve deneyim, pek çok firma bulunuyor



İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı 2000 yılında faaliyete geçti. Ardında 45 yıllık bir bilgi birikimi ve deneyim, pek çok firma bulunuyor.

Neo Yapı 10. kuruluş yılını 21 Mart Cumartesi akşamı, Topkapı Sarayı'nda yer alan Aya İrini Kilisesi Müzesi'nde kutlayacak. Kutlamada İstanbul Oda Orkestrası'nın SanSev çocuk Korosu ile birlikte vereceği klasik müzik konseride yer alacak.

Yapı sektöründe yenilikçi çalışmaları ve seçkin konut projeleriyle tanınan Neo Yapı, Kemerburgaz ve Göktürk 'te bugün hala adı ile anılan başarılı konut projelerine imza attı. 70 bin metrekareden fazla konutu, yatırımcılarının yüzünü güldürecek şekilde planlayıp hayata geçirdi.

Neo Vista, Neo Garden, Neo Park, Neo Studio, Neo Yaşam, Neo çarşı gibi başarılı projelerde imzası bulunan Neo Yapı, Gölpark İstanbul 'da yarattığı konsept ile kaliteli, doğaya uyumlu, hayallerdeki gibi benzersiz bir yaşam alanı sunuyor.  

Doğal Hayatı Yaşama Evleri:   Gölpark İstanbul

Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan Gölpark İstanbul, kentin ender arazilerinden birinde, Göktürk-Kemerburgaz 'a 10 dakika uzaklıktaki Bolluca 'da bulunuyor. Toplam 3 mahalleden oluşan Gölpark İstanbul 'un 80 villalık ilk mahallesinin tamamı satılmış, inşaatı tamamlandı. Aynı arazi içinde bulunan toplam 50 villalık 2. Mahalle 'nin satışları ve inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. İki ay gibi kısa bir zaman diliminde 2. Mahalle 'deki 31 villa sahiplerini buldu. Halen diğer villaların satışları devam etmekte. Üçüncü mahallenin inşaatı ve satışı başlamak üzere.

Gölpark İstanbul 'da, her biri müstakil geniş bahçeler içindeki villalar, 190 ile 384 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ve birbirinden farklı mimari seçenekleriyle sunuluyor.

Doğayla iç içe olmanın tüm lüksünü yaşatan Gölpark İstanbul, aynı zamanda şehre ve ulaşım noktalarına yakınlığıyla eşsiz bir konfor sağlıyor. Atatürk Havalimanı 'na ve Maslak 'a 30 dakika, Göktürk-Kemerburgaz 'a 10 dakika uzaklıkta yer alması Gölpark İstanbul 'un tercih edilmesinde önemli rol alıyor.

0212 322 06 00

www.golparkistanbul.com


Geri Dön